Skal man forsvare sin livsstil?

Powersmoothie

Trods det kiksede navn og den fesne farve, er jeg helt pjattet med denne fluffy sag for tiden. Bruger man udelukkende røde bær, bliver kuløren lidt flottere 😀 Den er dejlig sommerlig og perfekt efter træning. Den indeholder en masse “mærkeligt”, som man sagtens kan erstatte med, hvad man lige har i skabene, så kan man også selv justere smagen efter humør. Det er lidt luksus at kunne lave sine egne “yoghurter”, som både mætter og smager fantastisk – især med hjemmelavet mysli på.
 photo DSC00807_zps4bb90e82.jpg
 photo DSC00805_zpse36189c8.jpg
Til 2 kæmpe glas (det fluffer til dobbelt størrelse):

  • 4 kugler frossen spinat
  • Frosne bær (jordbær er obligatorisk ellers hindbær, brombær og blåbær)
  • Et par spsk skyr
  • 1 scoop proteinpulver (Strawberry White Chocolate fra Fitnessguru er favoritten her)… Læs evt. alternativ i bunden af indlægget
  • Et sjat hørfrøolie (man kan også blende hørfrø med)
  • Evt. frossen banan eller avocado
  • Vand og mandelmælk (eller anden mælk)
  • Evt. isterninger

Sådan gør du:

 1. Blend det hele længe i en blender – tilføj olien til sidst

 photo DSC00808_zpsf56a8b34.jpg
 photo DSC00806_zps972f5b3a.jpgEr man ikke til proteinpulver, tilføjer man bare ekstra skyr, det vil dog ikke få det til at “fluffe” til dobbelt størrelse, her kan man ellers bruge æggehvide eller spise et par æg on the side. Selvom det er sjovt, at den vokser sig så stor (den fylder næsten en hel stor blender), kan den godt blive lidt voldsom, da den mætter helt utroligt, men ikke så vanvittigt længe. Da jeg var syg, spiste jeg den med mysli og nødder samt blendede 1 lille avocado med, der mættede den godt og længe.
 photo Untitled11_zpsbfd317a6.jpg

   

4 kommentarer

 • Sarah

  Det ser virkelig lækkert ud, det skal jeg helt sikkert prøve og lave. Syntes nu ikke der er noget “mærkeligt” på listen 😉 har ikke lige den variant protein pulver, men så prøver jeg bare med en anden.

  Sarah
  Fitnessbambi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Mange tak 😀 Jeg synes heller ikke, at der er noget mærkeligt i den, men tænkte, at det jo ikke er alle, der har mandelmælk, proteinpulver og hørfrøolie i skabene 🙂

   /Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er altså noget fedt ved de der protein fluffs eller hvad man skal kalde det. Jeg synes nu godt nok at de mætter længe, men man er jo så forskellig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Sååå enig! 😀 Jeg skal også snart have prøvet at lave dem med en el-pisker. Det gør de sikkert også, men jeg ender oftest med at hælde en stor del ud, da jeg simpelthen ikke kan få mere ned – men meget af det er jo luft, men 3 timer kan jeg sagtens gå… Og så mætter mit måltid lige efter træning aldrig helt så meget i længden 😉

   /Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal man forsvare sin livsstil?