Digital detox

Løb, foam rolling og svømning

Jeg havde i søndags hviledag fra styrketræningen, derfor besluttede jeg mig for at for en gangs skyld komme ud i det gode vejr. Efter flere timers lektielæsning begav jeg mig derfor ud i det skiftende vejr, hvor jeg stillede min taske i Seier Fitness og løb derfra. Det blev til en virkelig smuk tur på små 10 km i både regn og solskin – med regnbue og det hele. 1969285_10202505895261906_664202159_n 1975239_10202505893941873_1002826362_nDen løbetur slog mig godt nok helt ud. Jeg havde trænet ben dagen forinden og terrænet var virkelig hårdt og varierende. Av, av mit knæ. Nå men, død og kvæstet landede jeg nede i det hyggelig rum i Seier, hvor jeg brugte en god halv time på at få strukket ud og rullet rundt på en foam roller. Herefter smuttede jeg i min badedragt og havde ambitiøse planer om en masse baner, det blev dog slået til jorden, da svømmehallen lukkede om 10 minutter… Så det blev ikke til mange baner for mig, hvilket egentlig passede mig helt fint 🙂 Jeg vil anbefale jer, der er nysgerrige omkring foam rolling at læse denne artikel, hvor der i bunden også er links til forskellige øvelser. Jeg er selv blevet ret pjattet med at rulle rundt på den, da den virkelig løsner godt op. Jeg glæder mig til, at jeg lærer det ordentligt 😀

Bruger I en foam roller? 

Untitled

4 kommentarer

 • Cecilie P

  Hvor har du købt den?????

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg lånte faktisk bare min i Seier Fitness, men de kan købes overalt på nettet – prøv at google foam roller 🙂

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for inspirationsartiklen til Foam Rolling. Jeg er selv lige begyndt på det, og selvom det gør piv avs, så synes jeg faktisk det ser ud til at virke på mine ømme ben 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da så lidt, skønt at den kunne bruges 🙂 Ha ha ja, det er jeg helt enig i, jeg er bare ikke sikker på, hvor meget af det, jeg laver, der egentlig gør nytte 😛

  /Anne Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Digital detox