Overspringshandlinger

Gloriepudsende hangover cure med softice til morgenmad

DSC00669

Indrømmet, jeg er ikke særlig ramt af tømmermænd i dag, så jeg har haft en smule mere overskud, end hvad man normalt forbinder med tømmermænd. Normalt gider man nok heller ikke lige at læse en “hangover cure” på en fitnessblog, da lige præcis den dag oftest er synonym med McD el.lig. Hånden på hjertet er det nok også noget lignende det, jeg har mest lyst til, hvis jeg har det virkelig, virkelig skidt, men en dag som i dag, synes jeg egentlig, det er rarest at komme i gang og forkæle kroppen lidt ekstra. Derfor har jeg drukket ca. 100 liter vand, været i et langt karbad, sladret om aftenen i går, været til Hatha Yoga, fået frisk luft, rullet rundt på en foam roller og sidst men ikke mindst indtaget min for tiden favoritmorgenmad. Okay, og så har jeg gjort rent i en time, men det er ikke så spændende 😉

DSC00672 DSC00668

Morgenmaden har de fleste af jer sikkert set herinde før, men desto mindre fortjener den lige endnu en plads.

Det skal du bruge:

  • Ca. 1,5 dl skyr
  • Ca. 1 dl frosne blåbær
  • 8 frosne jordbær
  • Vand, mælk eller mandelmælk
  • Frossen banan, ca. 1/4 af en banan
  • 1 scoop proteinpulver – alternativt vaniljepulver, kokosmel el.lig. (mine favoritter til formålet er ellers: Berry Milkshake, Kiwi Yoghurt, Strawberry White Chocolate og Rasberry White Chocolate alle fra Fitnessguru og Cranberry/ Rasberry)
  • Et sjat hørfrøolie – kan udelades

Sådan gør du:

  1. Blend det hele undtagen olien og bananen med en stavblender
  2. Tilsæt til sidst banan og olie og blend den godt igennem, da det puffter luft i den
  3. Server i et glas eller i en skål og top det evt. med granola, frysetørrede hindbær og peanut butter 🙂

 

Nu vil jeg prøve og begive mig ud i regnen og op for at få trænet ben 😀

Untitled

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overspringshandlinger