Vind produkter fra Bodystore

Fastelavnsboller

Selvom jeg er lidt sent ude, vil jeg lige dele en ekstremt lækker opskrift på fastelavnsboller. Jeg valgte at kaste mig over dem i går, som en overspringshandling midt i lektierne med en forstilling om, at det da højest kan tage 15-20 min… Jeg kan dog afsløre, at jeg vist til sidst havde stået der i nogle timer, men det var det værd! De er som sådan ikke specielt kompliceret at lave, men det er en lidt langsommelig og hyggelig proces, som til sidst ender med en stor lækker fastelavnsbolle og en kop kaffe.

Opskriften er tyvstjålet fra den fine blog Valdemarsro.

DSC00508 DSC00510 DSC00509DSC00506DSC00505

Har I fået fastelavnsboller i år?

Untitled

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind produkter fra Bodystore