Kanelsnegle goes healthy

Et lille smut væk fra dagligdagen

Hej søde læsere!

Jeg vil først lige sige hej og tak til alle jer nye læsere! Bloggen har nu rundet over 1000 faste følgere på Bloglovin’, hvilket jeg er virkelig beæret over, så mange tak for det! Også selvom bloggen er umulig at finde (jeg arbejder på højtryk på) 🙂 Jeg er netop hjemvendt fra 1 skønt døgn på spaophold på Hotel Vejlefjord med min mor, hvilket var en fødselsdagsgave. Til de nysgerrige havde jeg fødselsdag i september… Jep september, lidt forsinket gave 😉 Det var i hvert fald et skønt ophold og fantastisk med lidt kvalitetstid med min moar. Vi har flere gange været på et andet spa i nærheden, så vi var lidt spændte på at prøve noget nyt – det er jo altid lidt farligt. Omgivelserne der var, som I nok kan se, virkelig smukke, hvilket vi udnyttede til 2 skønne løbeture langs vandet i selskab af hvide svaner og solskin, hvorefter vi begge gange smuttede over i de varme bade, sauna, damp og alt det andet halløj. Meget idyllisk, som I nok kan fornemme 🙂 Til aften stod den på 3-retters fornem menu, og så hjem med en slikpose og se film på værelset, hvilket lidt er en tradition (som mange gør grin med). Det blev i hvert fald lidt senere end vores ambitiøse planer – men altså, vi har jo også ferie, den løbetur kunne sagtens vente lidt efter morgenmaden og endnu et afsnit af “Arvingerne” (wow den er jo slet ikke dårlig).

I får lige lidt stemningsbilleder af mig i hyggetøj og af min smukke mor i regnvejr. Jeg beklager, at nogle af billederne af mig er blevet så store, jeg springer jo ud af skærmen…

DSC00382DSC003376DSC00391DSC00380DSC00392DSC00367Nu vil jeg lette popoen fra sofaen og give min skuldre og mave en tur fra mit nye program, inden turen i morgen går spontant til Hamborg 🙂

Hyg jer!

Untitled

 

6 kommentarer

 • Louise

  Hvor er din fine jakke fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie wiegand sørensen

  Hvor er du dog bare en naturlig smuk pige!
  Elsker din blog, den er fantastisk og inspirerende!
  Følger din blog nu, måske du kunne tænke dig at følges?

  hav en dejlig dag
  knus
  http://every-part.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh mange tak, hvor er du dog sød! Tror også, at alt det spa giver en lidt glød 🙂 Igen mange tak! Jeg skynder mig forbi din blog <3

   Tusind tak for din søde kommentar!

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Ejj hvor skønt altså!!! Elsker når man tager lidt væk fra de normale omgivelser og prøver noget nyt og anderledes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt enig 😀 Det var et par fantastiske dage – lige hvad jeg havde brug for 🙂 Det gør jeg også, selvom jeg nok også må erkende, at jeg er lidt af et vanedyr 😉

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsnegle goes healthy