Chokolade Smoothie og mig dag

En kærlighedserklæring

Jeg bruger meget tid på ytre, at så vigtig er min træning jo heller ikke, at der er vigtigere ting. Jeg kan sågar få helt dårlig samvittighed, hvis jeg bruger for meget tid på min træning – for hvad så med venner, familie og lektier? Er det ikke langt vigtigere? Men ved I hvad? Det gider jeg ikke længere. Jeg kan lige så godt sige det, som det er, jeg elsker min træning, den betyder alverden for mig. Dermed ikke sagt, at jeg vil begynde at snakke om det hele tiden, bare rolig. Jeg er bare efterhånden træt af hele tiden at føle, at jeg skal undskylde for mig selv og skjule det (forbidden love 😉 ). Jeg har så travlt med at gå og fortælle, at jeg gerne vil være journalist, men det er ikke det, jeg brænder for. Jeg har i dag fx haft en, lad os sige, mindre god dag, som blev reddet af, at jeg efter skole gik igennem skoven, hvor jeg lavede (i agression) mine første chin-ups pg pull-ups uden elastik. Og efter at have hoppet og danset, var humøret vendt 180 grader. Hvorefter jeg sprang på racercyklen (ok først spiste jeg lige en Quest bar og et par figner og så det nye afsnit How I Met Your Mother) og cyklede en 25-30 km i solskin. I aften smutter jeg til crossfit, for jeg har fri i morgen, og det er det eneste i verden, jeg har lyst til.

5

Jeg ved egentlig ikke, hvad jeg vil med det her indlæg, andet end at erklære, at jeg elsker min træning. Jeg elsker at blive stærkere, spise store portioner, ikke at være bange for at spise, cykle skræmmende hurtigt ned at bakker (ikke så meget op ad igen), løbe hurtigere, lære seje løft til crossfit og blive smidig til yoga. Jeg elsker at have nørdede og kringlede samtaler om amniosyrer, biologisk værdi af forskelligt protein, kroppens behov for kulhydrat, protein og fedt, og om hvordan det optages, samt hvordan kroppen responderer på træning med kloge mennesker. Og så elsker jeg at svare på jeres mails (også selvom jeg til tider, er alt for langsom til at svare). Jeg prøver hele tiden bare at gøre det til en hobby, men let’s be honest, jeg ser mit center som mit andet hjem. Det kan til tider nærmest irriterer mig, at jeg brænder så latterligt meget for det. Jeg har aldrig ville gøre det til andet end en hobby, og jeg har aldrig set det som en mulighed at arbejde i faget engang i fremtiden, eller jo måske før mit “rigtige” studie. Men altså…

Untitled

15 kommentarer

 • Kære Anne Sophie

  Jeg har fuldt dig et godt stykke tid nu (ok – ret længe), og hvor var det bare SKØNT med sådan et indlæg fra dig. Jeg synes bare det er fint, og der er ingenting i vejen med at føle så stor kærlighed (ja sgu – looove) for træning, kost og alt hvad der til hører. Jeg har indtil nu synes, at du har holdt lidt igen med den holdning, der kommer til udtryk i dette indlæg, hvilket jeg synes er rigtig ærgerligt – for det er fandme i orden!
  Giv den gas – og vær du bare stolt af det!

  Kh Trine Theodora

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trine!

   Kan det passe, at jeg har spottet dig nogle gange? Mange tak for din skønne kommentar! Jeg har helt sikkert også holdt lidt igen med den holdning, også overfor mig selv.
   Det har jeg bestemt også planer om 😉

   Knus Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, du har cyklet for mig et par gange her på det sidste 😉 Jeg bor lige der på Skovvejen, hvor det begynder at blive lidt hårdt, når man cykler nede fra byen af! Haha! Og nå ja, vi har da også krydset veje på JBV et par gange eller tre på det seneste! Næste gang må vi lige sige hej 😉

   Dejligt, at du har givet dit selv lov til at ytre – og at føle – at det er din holdning! For synes de fleste indlæg emmer af den holdning. Så fedt, Anne Sophie! Jeg er ikke i tvivl om, at du nok skal give den alt hvad du har 😉

   Kh Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du elsker jo tydeligvis træning og alt hvad det indebærer. Og hurra for det – hurra for, at der er noget du elsker og ikke lade være med. Så det der journalist… – skulle det måske ikke på pause? I hvert fald i hovedet, for en periode. For du er sgu heldig, at du har sådan en passion. Det er langt fra alle, der har det sådan.
  Så gik den gas med det og hvad det indbærer og lyt ikke (for meget) til andre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har du fuldstændig ret i, det gør jeg 🙂 Det er lidt mærkeligt at være så passioneret for træning, som førhen var en frygtelig byrde i mit min verden.

   Tak for din rare kommentar.

   /Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal ikke have dårlig samvittighed eller undskylde – du gør noget der gør dig GLAD og som giver dig energi i hverdagen! Vær stolt af at du er så go til at lytte til dig selv! Du kan alligevel ikke være noget for andre hvis du ikke er noget for dig selv først 🙂

  Anna – http://wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skal jeg vist blive bedre til. Du har så evigt ret, kloge ord, det er skønt med dine dejlige kommentarer.

   /Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JJ

  Gud hvor et befriende, godt og velskrevet indlæg! 😀
  Har det på præcis samme måde som dig – elsker at træne, se min egen udvikling, snakke om proteiner og træning. Kommer desværre bare fra en omgangskreds, hvor det er et tabu ikke at spise en bøtte b&j is eller 7 kg. bland-selv slik hver weekend – og det er et tabu at få en markeret krop og læse sundhedsblog.. Har længe selv haft lyst til at lave en blog omkring min passion – men af frygt for, at skulle undskylde overfor veninder, så lader jeg det bare være en tanke. Ih guder, hvor er jeg bare træt af at undskylde for min passion. Så dit indlæg gav mig et smil på læben. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg glad for, at du synes 😀 Skide være (undskyld mit sprog) med andres holdninger, hvis det er at oprette en blog om din passion, vil gøre dig glad, så gør da det! Jeg kan dog sagtens følge din usikkerhed, sådan havde jeg det også i starten, men gud, hvor er jeg glad for, at jeg gjorde det. Hvis du er glad, er dine venner højest sandsynligt også glade. Ellers er sundhedsblogs i hvert fald ikke et tabu herinde 😉

   /Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • JJ

   Du fik overbevist mig! laver skisme en blog fordi jeg ELSKER træning 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha, hvor fedt at høre! Held og lykke med den søde!

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt gået!!! ud af trænings skabet med dig 😀
  Herligt og ærligt indlæg, måske vi andre også tør springe ud så.
  Er helt enig i det du skriver, er selv igang med at kaste mig ud i det, både med blog og træning og det kan være lidt nervepirrende i starten.
  Jeg har dog heldigvis kun mødt nysgerrighed og opbakning fra omgivelserne selv om de ikke deler min passion på samme måde, så det er dejligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ville ønske, at jeg har havde brugt den metafor som overskrift 😀 Det lyder fedt og spændende med dit projekt, var lige inde og læse, at du stiller op i Bikini Fitness – held og lykke! 🙂

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] her blog har været i mine overvejelser længe, men en cocktail af rastløshed og indlægget fra Anne-Sofie tog jeg skridtet og oprettede denne […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig relevant indlæg og især i disse fitnesstider, hvor der er så ekstrem meget fokus på mad, krop, træning og sundhed. Jeg har selv en veninde, som spiser al al for lidt og træner al al for meget og er blevet så tynd på det sidste. Hun vil gerne have flere muskler og jeg har forklaret hende flere gange, at så er hun simpelthen nødt til at spise mere – og allerhelst i et overskud. Jeg har forklaret hende hele ‘regnestykket’ før, og jeg er ret sikker på, at hun også forstår det. Men hun gør bare ingen af tingene. Hun vil både blæse og have mel i munden og sådan fungerer det bare ikke. Jeg er oprigtigt bekymret for hende, men aner faktisk ikke hvordan jeg skal ‘tackle’ hende :-/ Jeg synes det er svært, især når man gerne vil hjælpe!

  Hilsen Nana
  http://www.nana-regalah.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade Smoothie og mig dag