Gæsteindlæg: "Spiser du nok? Husker du restitution?"

Chokolade Smoothie og mig dag

Som overskriften antyder indtog jeg i lørdags  en “choko-shake” til morgenmad (inspiration herfra), som brændstof til min lørdags bentræning og en tur i svømmeren. Disse to ting kunne kombineres, eftersom jeg i denne uge har valgt at investere (okay min moar er lidt indblandet) i endnu et medlemsskab, nemlig til Seier Fitness. Det har jeg valgt at gøre af flere grunde, bl.a. fordi min træningsmakker og min gode, gode veninde også er smuttet derhen. Derudover har jeg altid haft en kæmpe passion for at svømme, og efter at jeg de sidste par år har døjet med irriterende mange skader (lyske, knæ og senest skulder), tror jeg min krop har rigtig godt af nogle svømmeture. Knæ og lyske har jeg dog fået under kontrol. Det er et virkelig fedt sted, som jeg snart vil komme lidt nærmere ind på med sauna og det hele. Hvilket virkelig bidrager til, at stedet får en til at føle, at man forkæler sig selv. Det passede perfekt ind i lørdags, da jeg havde en “mig dag”, det prøver jeg at have med jævne mellemrum, selvom der alt for ofte går langt tid imellem.

DSC00441DSC00442DSC00437

Det skal du bruge:

 • 1 frossen banan (moden)
 • 1 lille avocado
 • 2 tsk nøddesmør
 • 15-20 mandler
 • 1/2 dl vand
 • 4-5 isterninger
 • 1/2 mandelmælk
 • 1 scoop proteinpulver – jeg brugte Double Rich Chocolate fra Starnutrition (kan udelades)
 • 3  tsk god kakao – fx fra Valrhona
 • Evt. et nip havsalt

Sådan gør du:

 1. Blend det hele!
 2. Top evt. med lidt solsikkekerner, et par mandler og lidt morbær og spis den med en café latte ske 😉

Jeg må ærligt indrømme, at jeg var lidt skeptisk over for, om jeg nu kunne blive mæt af et så lille glas, men den indstilling ændrede sig hurtigt. Den mætter virkelig, virkelig godt! Med hjælp fra en proteinbar jeg spiste mellem bentræning og svømning holdte den mig i hvert fald glad og mæt fra kl. 9.00-15.30 – det er da ret sejt af sådan et lille glas.

Untitled

   

2 kommentarer

 • Maria

  Hej Anne Sofie!

  Tusind tak for altid god, ærlig og tankevækkende læsning! Du har helt ret – man burde have flere mig dage 🙂

  Må jeg spørger ind til din skade med knæet? Jeg har selv haft problemer med knæet i et års tid nu frem og tilbage (perioder uden problemer og modsat med) og ville høre hvad du gjorde for at styrke knæet og få det til at køre igen?

  Hilsen en trofast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria 🙂

   Ja ikke? Mig dage kan være virkelig tiltrængte 😀

   Selvfølgelig må du det, jeg fik det faktisk aldrig undersøgt hos lægen (eller jo af mine forældre). Jeg har haft et ekstremt fokus på teknik i fx squat og lunges, hvor jeg i en periode tog de fleste kilo af og kun fokuserede på teknik. Jeg tog også alle dine øvelser, som gjorde ondt i knæet ud af mit program. Og så løber jeg ikke særlig meget længere. Det hjalp i hvert fald mig, for jeg mærker aldrig til det længere, og jeg har proppet mine kilo (og mere til) tilbage på stangen 😉

   Ha’ en skøn dag – og god bedring med dit knæ!

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteindlæg: "Spiser du nok? Husker du restitution?"