Inspiration til træning af ryg og biceps

Dadelkugler med peanut butter og kokos

DSC00219

Vi havde en lille fin kasse med friske dadler i køleskabet, som ingen spiste – eller for den sags skyld gad at åbne. Jeg gad heller ikke selv, men jeg går jo ikke ind for madspild, så jeg tænkte, at en kreation med dem kunne være en fin overspringshandling på en hyggelig og lidt stresset dag, sidste søndag. Mit udgangspunkt var egentlig en portion dadelkugler, som hele familien kunne nyde af, men sådan blev det ikke helt… Jeg ved egentlig ikke lige, hvad der skete, men lige pludselig var jeg ovre i en helt anden boldgade – dog en ekstremt lækker en af slagsen. Planen var også ikke at putte proteinpulver i, da jeg for det første er den eneste i huset, der indtager det, og 2, fordi jeg vist har en tendens til at dele mange af mine opskrifter, som indeholder proteinpulver. Det kan dog nemt udelades, men det har bare den skønne effekt, at det mætter. Og smager godt. De er perfekte til en kold og trist vinteraften eller som en lille snack før træning eller bagefter sammen med sin shake.

DSC00223

Det skal du bruge til en kæmpe portion:

 • 1 meget moden banan
 • 2 spsk peanut butter
 • 2 dl havregryn
 • 1 dl kokosfibre
 • 2,5 dl skårne friske dadler
 • 1 scoop proteinpulver med chokoladesmag eller kakao (ellers udelades) – jeg brugte denne
 • Vand – ca. 2 dl (pas på konsistensen)
 • Kokos til rulning

Sådan gør du:

 1. Fjern stenene fra dadlerne og skær dem i små stykker
 2. (Stav)blend dem med lidt vand – tilsæt havregryn
 3. Tilsæt nu peanut butter og kokosfibre samt det eventuelle proteinpulver
 4. Mos først bananen og blend det så med
 5. Justér med vand
 6. Rul dem i kokos
 7. Jeg opbevarer dem i en bøtte i fryseren, men køleskabet går sikkert også an

DSC00217

   

2 kommentarer

 • Ej, jeg skulle aldrig ha klikket på det her indlæg. jeg ELSKER peanutbutter og dadelkugler, men er på kostplan og må kun få den slags sunde lækkerier i weekenden – og det er mandag i dag 🙁 Øv! Jeg håber de smagte fantastisk og jeg bogmærker lige den her side til det bliver lørdag igen 😉

  Anna – http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Haha, er jeg ond, hvis jeg fortæller, at det første jeg gjorde, da jeg læste din kommentar, var at ned i fryseren og nuppe en? 😀 De smager virkelig godt, så skynd at lav dem så snart det bliver lørdag 😉

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til træning af ryg og biceps