Havregrød ala Vanilla White Chocolate

Ny favorit – proteinpulver

Jeg kan godt afsløre, at proteinpulver og andre kosttilskud kommer til at dominere lidt på bloggen det næste stykke tid, det håber jeg, I er cool med. Og ja, der er store nyheder herfra, jeg har nemlig fået et nyt favoritmærke indenfor proteinpulver – Bodylab. Jeg har længe ville prøve Bodylabs produkter, da de simpelthen skulle være bedst i test, både indholdsmæssigt og på smagsfronten. Der er mange varianter at vælge imellem, jeg skal personligt i hvert fald have erhvervet mig en Crispy Cookie, som altså bare lyder for god til være sand 🙂 Derudover skulle produktet være et af de “reneste” på markedet ift. kvaliteten af proteinet og essentielle aminosyrer. Jeg er ikke en nørd indenfor dette område, men dem som er, giver den 5 ud af 5 stjerner 😉 En kæmpe bonus er også, at prisen er virkelig rimelig og i den lave ende.

DSC00285

DSC00282

Da jeg så blev tilbud at vælge en pose proteinpulver fra Bodymans sortiment, var jeg ikke et sekund i tvivl om, hvilken en jeg skulle vælge. Så nej, dette indlæg er ikke sponsoreret af Bodylab, I kan derfor godt stole på min mening 😛

Jeg kendte ikke til siden Bodyman før, men jeg har nu været inde på deres side gentagende gange – især fordi de forhandler Nike Pro shorts og tights (som lige nu er på tilbud), samt det populære Better Bodies træningstøj og en masse andet træningstøj- og udstyr. Indenfor kosttilskudsafdelingen finder man et vanvittigt bredt sortiment, bl.a. fra Nutramino og alle Bodylabs produkter. Så uden at lyde alt for “sælger-agtig”, så er det virkelig en fed side for folk med interesse for træning og kosttilskud, der er sågar udstyr til at opbygge dit helt eget træningscenter, hvis det var noget? 😉

Jeg kan i hvert fald virkelig anbefale Bodylabs Crispy Chocolate med bittesmå chokoladestykker i. Jeg har indtil videre prøvet den i overnight oats, i skyr, og så har jeg et lille eksperiment i fryseren lige nu 😀

Hvilket proteinpulver er jeres favorit?

Untitled

3 kommentarer

 • Jeg bruger også whey 100 fra Bodylab, det er super godt i både grød, shakes og pandekager! Jeg plejer at købe den rene chokolade, men nu har du helt fristet mig til at prøve crispy chokolade næste gang 😀

  Tak for anmeldelsen, det kan være lidt en jungle at skulle vælge smag og jeg ender bare altid med chokolade eller vanilje for at være på den sikre side 😉

  Anna – wonderwomanwannabe,bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Uh ja, pandekager! Det må jeg huske at få afprøvet! Har også planer om at putte den i grød i morgen 🙂 Hvad synes du om vaniljen? Den lurer jeg også lidt på, er nemlig ved at løbe tør for min vanilje fra Gymnordic.

   Knus Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Kirkeby

  Hvordan smager den i en shake med vand? Jeg har selv deres variant med chokolade, og den er jeg godt nok ikke helst begejstret for..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrød ala Vanilla White Chocolate