Make it a lifestyle - når sundhed kommer i første række

Hindbær og avocado drøm

Jeg elsker at lave smoothies til morgenmad i weekenden, men selvom jeg tilsætter en god håndfuld protein og topper den med nødder, kerner og mysli, er mætheden relativt kortvarig. Det har jeg endelig fundet løsningen på! Og samtidig gøre den ekstremt cremet. Nemlig at tilføje 1/2 avocado (som I nok havde gættet med den afslørende overskrift). Den blev lavet som starten på en rar søndag, som forløb lige som en ideel søndag skal i mit hovede – nemlig med afslapning efter en benhård (trænings)uge. Jeg sov nemlig for en gang skyld længe, tog mig et langt bad, for derefter at spise morgenmad i slowmotion. Jeg kan så godt afsløre, at efterfølgende blev en stor del af dagen  brugt på sofaen. Det sker sjældent, så selvom den primære aktivitet derpå var lektier, var det helt guddommeligt. Rejste mig dog for at gå en lang tur i skoven med min lille hund, hente en god bog, lave en ny portion mysli, og så cyklede jeg til sidst op og fik den ømme krop strukket ud til yoga. Alt i alt en skøn dag. Og nu til denne skønne morgenmad.

DSC00256 DSC00257DSC00253DSC00252

Det skal du bruge til 2 glas (det er for mig kun til 1 person):

 • 1/2 avocado
 • Frosne hindbær – ca. 2 gode håndfulde
 • Et par frosne jordbær
 • 1/2 scoop Strawberry White Chocolat proteinpulver
 • Skyr – ca. 3-4 spsk
 • Lidt vand

Sådan gør du:

 1. Blend det hele enten i en blender eller med en stavblender
 2. Og server! Toppings er ikke nødvendigt, men lidt mysli, solsikkekerner, peanut butter og et par mandler gør underværker 🙂 Og så er du virkelig sikret en god mæthed i mange timer.

Untitled

   

6 kommentarer

 • Ej, det ser jo helt fantastisk lækkert ud! Jeg elsker at der findes SÅ mange måder at lave lækre snacks og desserter på med sunde ingredienser. Det er lidt sjovt som andre nogle gange synes sund mad er kedelig, for jeg synes nu ikke der er noget kedeligt over lækre retter som den du viser her, så er en pose matadormix sgu da mere kedelig 😉

  Anna – http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Workout With Me

  Hihi mange tak – kameraet løfter også lige niveauet 😉 Jeg kunne ikke være mere enig! Hvis man bare har en lille smule overskud, findes der jo ikke noget mere farverig og lækker mad end mad proppet med grønt, bær og frugt. Det er sjovt, at du lige nævner Matadormix, for sådan en har vi liggende nede på spisebordet. Jeg har ingen problemer med at holde mig fra det, hvis jeg ikke har lyst til det, hvilket jeg sjældent har. Min papfar derimod finder den ekstremt fristende, og har bedt os om at gemme den. Det er lidt sjovt, hvordan den der uimodståelige trang bare forsvinder, når man har prøvet så mange andre lækre alternativer 🙂

  /Anne Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det lækkert ud! har lige startet en blog op der omhandler kost og træning, da jeg skal til at blive 100% fokuseret på en sund livsstil.
  Tag et kig forbi hvis det lyster, http://healthylivingbysimone.blogspot.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Mange tak – du skal prøve den, den smager fantastisk 🙂 Hvor er det en smuk blog, du har fået lavet! Den vil jeg klart følge med på for eftertiden.

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hold nu fest hvor ser det bare mega lækkert ud! MUMS

  //Camilla Christine ♥ ♥
  http://www.fitspoblog.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Mange tak, det var også en ekstremt lækker start på dagen – jeg anbefaler den virkelig! 😀

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make it a lifestyle - når sundhed kommer i første række