11 ting jeg aldrig troede, jeg ville lære at forstå indenfor fitnessverdenen

Havregrød ala Vanilla White Chocolate

DSC00259

I har nok efterhånden fundet ud af, at jeg er rimelig glad for havregrød – som i jeg glæder mig til den, når jeg går i seng om aftenen. Det er nemt, smager fantastisk og mætter godt og længe. Og så er det for mig en perfekt “benzin” at styrketræne på. Jeg plejer derfor næsten uden undtagelse at lave sådan en portion før min ugentlige ben dag, som jeg så belejligt har placeret om lørdagen. Den blev denne gang ledsaget af et par pandekager omkring morgenbordet med familien, som min søde lillebror havde stået op og lavet. Perfekt energi til ben træningen, hvor jeg virkelig bliver presset til det yderste, så her er der brug for en solid morgenmad inden. Min weekend startede ellers ud med 1 tiltrængt hviledage efter en crazy træningsuge, dog med 1 times yoga med mine et par veninder. Jo og så blev der lige pludselig gået 12-13 km, hvilket bestemt ikke var planlagt… Denne her dumme kulde har nemlig snuppet min cykels evne til at bremse, skifte gear og ja køre uden at lyde som en hvinende gris. For at se det på den lyse side, er der dog også noget virkelig rart ved at gå, især igennem den smukke by om aftenen. At jeg så også skulle gå frem og tilbage fra ben træningen, er så en helt anden og meget mindre smuk og rar sag. I dag er blevet brugt på at skrive stil og lave lektier næsten kun afbrudt af verdens hårdeste crossfit time (jeg siger jer; 15 dødløft, 20 boxjumps og 25 pull ups… gange 5!) Det var døden – og samtidig så latterligt fedt.

DSC00260

 

Det skal du bruge:

 • 1 (god) dl havregryn
 • 1 scoop Vanilla White Chocolate proteinpulver (alternativt, så smid en klart skyr på samt 1 æggehvide mere i grøden, lidt vanilje og lidt til at søde med, måske et par dadler?)
 • 2,5 dl vand
 • 1 æggehvide
 • Lidt salt

Sådan skal du gøre (det er ikke raketvidenskab):

 1. Kog grynene op med vandet samt lidt salt – rør godt rundt
 2. Skru lidt ned og rør æggehviden i, imens du rører og rører
 3. Fjern grøden fra varmen og tilsæt proteinpulveret
 4. Et voila! Top den med lidt kiwi, banan og 1 passionsfrugt samt solsikkekerner og peanut butter eller mandelsmør (vigtigt!)

DSC00261

Proteinpulveret jeg har brugt, er en af de helt nye varianter fra Fitnessguru. Min ultimative favorit derfra er Strawberry White Chocolate, og jeg er en sucker for vanilje, så mine forventninger var skyehøje. Jeg har kun prøvet den denne ene gang, og jeg var rigtig tilfreds. Den er meget sød, men uden at blive vammel, perfekt i havregrød. Hvad mon jeg skal prøve den i næste gang?

Har I haft en hyggelig weekend?

 

//Proteinpulveret er modtaget som en gave

   

4 kommentarer

 • Michelle

  Jeg har nu et par gange villet bestille dette proteinpulver, men så er det nået at blive udsolgt i mellemtiden. Super træls! Men jeg ville egentligt bare høre, hvordan det smager? Mest af vanilje eller hvid chokolade? Jeg er nemlig mest vildt med chokolade-delen og knap så vild med koncentreret vanilje 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Gud ja, det har jeg helt glemt at nævne! Der står lidt om det nu 🙂 Jeg har kun prøvet den denne ene gang, men jeg synes, at den er rigtig god. Vaniljesmagen er nok rimelig dominerende, men der er en lækker undertone af hvid chokolade. Jeg kan lige vende tilbage, når jeg har prøvet den endnu en gang 🙂 Du kan evt. prøve at bestille en smagsprøve?

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg spiser også havregrød hver morgen med proteinpulver, så det er super fedt at se din version med en helt anden smagsprofil. DIn tallerken ser rigtig lækker ud 😀

  Anna – http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Det er simpelthen også bare noget af det lækreste! Mine to favoritter til daglig er også postet herinde – nemlig med chokolade og vanilje 😀 Hvad er din favorit?

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 ting jeg aldrig troede, jeg ville lære at forstå indenfor fitnessverdenen