Falske paleo boller til madpakken

Det er ikke så rosenrødt

Jeg elsker at læse glade, postive blogs, fuld af solskin, glade smil og tekster. Jeg misunder virkelig, at nogle har så meget overskud. Sådan en blog ville jeg selvfølgelig ønske, at jeg kunne skabe. Men hvis jeg gjorde det, ville bloggen blive ekstremt falsk og anstrengt, og det ønsker jeg naturligvis ikke. Jeg er på ingen måde nede i et sort hul el.lig., jeg er bare vintertræt og stresset. Kender I det scenarie, at man i nogle perioder suser af sted med 150 km i timen, uden lige at huske på at stoppe op og trække vejret, tage en kop kaffe (og et stykke chokolade, selvfølgelig), slå hjernen fra. Jeg glemmer det i perioder, som i de sidste par uger. Der har været fuld fart på, og jeg er virkelig træt. Det har været nogle lange (skole)dage fyldt med aftenarrangementer, lektier, prøver og afleveringer. Det har også gjort, at jeg fuldstændig har glemt at holde hviledage, da min træning simpelthen har været dagens eneste “frie” øjeblik. Selvom I sikkert efterhånden brækker jer over min omtalende af træning som værende dagens gyldne øjeblik, er det virkelig skønt lige at have et pusterum, hvor lektier og andre ting ikke fylder. Jeg er i den sammenhæng blevet vild med crossfit, for der er det virkelig umuligt at tænke på prøver og afleveringer. Jeg savner dog mere fritid. Og solskin. Smider man lige det dårlige vejr oveni puljen, bliver det jo ikke ligefrem meget bedre.

IMG_9616

For mig er noget af det vigtigste at lære at prioritere sin tid. Finde ud af, hvad der er værd at bruge sin (dyrebare) tid på. Måske er der nogle ting, som optager en masse tid, men som i virkeligheden ikke betyder noget for en. Med det sagt, elsker jeg altså nogle gange bare at lave ingenting. Som i hjernedøde ting. Der lader jeg virkelig op – dét mangler jeg dog virkelig i hverdagen, så når weekenden træder til, er batteriet ofte helt fladt. Hvis der er noget, jeg virkelig gerne vil lære i år; så er det at blive bedre til at passe på mig selv. Passer jeg på mig selv, passer jeg også mine ting og mine omgivelser.

Jeg tror, jeg har fået bygget sådan et billede op i hovedet af, at “livet” leves i weekenden. Hverdag er bare hverdag. Problemet er jo bare, at hverdagen udgør 5 dage om ugen, så det efterlader kun 2 dage at “leve” i, hvilket jo holder ikke helt holder i realiteten. Jeg vil også tage lange karbade i stearinlyset skær, læse bøger, se mine skønne veninder, synge med på dårlige sange, dyrke en masse yoga, løbe i regnen, optræne mine manglende kameraskills, se min familie, hjælpe min lille med lektierne og alt muligt andet i hverdagen. Sandheden er, at jeg ofte bruger lige så lang tid på at tænke på, hvor mange lektier jeg har for, som jeg bruger på at lave dem. Dén tid gider jeg ikke at spilde.

Kan I relatere til noget af det? 

Untitled

 

 

 

   

4 kommentarer

 • justine

  Havde det på helt samme måde, og at vide min næste fridag var d. 26 januar gav mig lidt at tænke på, i engelsk skulle vi snakke/diskutere om tid og hvilken tid vi lever i, om at j´vi stresser rundt, jeg kom hjem kl. 18-19 dagligt og tog afsted kl. 07 hver morgen, og det var ret så stresset. og så bestemte vi os i går for at i klassen måtte vi ikke gå på facebook, instagram og snapchat i en hel uge, vi bruger faktisk mere tid end vi tror på det, jeg har valgt at slappe helt dag OGSÅ i hverdagen, selvom det egentlig ikke var muligt troede jeg, men det giver en fantastisk ro, og man har tid til karbad, kaffe med chokolade 😉 rydde op, og bare slappe af. Prøv det, giv dig selv nogle dage til det, selv lektier kan faktisk være afslappende, tro det eller ej 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Ej, hvor sjovt, vi snakkede også om tid i dag i engelsk – dog med et lidt andet med perspektiv, men stadig 🙂 Det lyder som en fantastisk idé! Jeg er dog ikke så slem til Insta, Facebook osv. længere, men ja, du har fuldstændig ret i, at det er frygtelige tidsrøvere. Tid som kunne blive brugt til mange meget mere rare ting.

   Puha, det kommer godt nok an på, hvilke lektier vi taler om (og mængderne) 😀

   Held og lykke med dit projekt!
   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Rigtig godt (og relevant for os studerende!) indlæg. Kan nikke meget genkendende til det. Min kæreste sagde forleden, at jeg først er blevet mig selv igen nu, efter at have været i en konstant stresssituation siden november.

  Et af mine “nytårsfortsætter” (nu tror jeg ikke på sådan nogle, men man kan jo godt tænke lidt på det), er at huske at trække vejret. Stoppe op, tage dybe indåndinger, tage et skridt tilbage, få et overblik. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Workout With Me

   Fedt at indlægget kunne bruges og relateres til. Jeg tror helt sikkert, at din kæreste har fat i noget. Man bliver lidt en distræt udgave af sig selv. Det tager jeg også ofte mig selv i, samt får kommentarer fra min familie.

   Jeg har helt det samme “nytårsforsæt”. Det er virkelig nogle gode ting at huske – tak fordi du mindede mig om det! 🙂

   Ha’ en skøn weekend!
   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Falske paleo boller til madpakken