Teknik frem for kilo

God jul

Jeg håber, I allesammen nyder juleferien. Den bliver i hvert fald nydt fuldt ud herhjemme. Dagene foregår i et langsomt tempo og er fyldt med rare øjeblikke. Det er skønt endelig at have tid til alle de små ting, man ikke føler, der er tid og overskud til i hverdagen. Fredag fik jeg endelig taget hul på julegaveshopping, spist lækker fransk frokost på den hyggeligste restaurant (hvis I kommer fra Aarhus, så anbefaler jeg virkelig Juliette i Jægergårdsgade) i selskab af de skønneste piger. Derefter til træning med min seje træningsmakker, den sidste træning på mit gamle program. Aftenen valgte jeg så at bruge på at bage pebernødder og brunekager med min mor i stedet for at tage til fest, vildungdom. Lørdag blev til den mest dovne dag længe – og jeg elskede hvert sekund af den. Jeg brugte nemlig en hel dag i sengen med How I Met Your Mother på skærmen. Kun afbrudt af æbleskivebagning, gæster og en benhård træning af skuldre samt intervalløb. I går sprang jeg såud af sengen for at mødes med nogle dejlige piger til en morgentræning. Det blev til en benhård, men virkelig sjov træning, lidt crossfit-inspireret. Derefter smuttede vi til brunch og fik så købt de sidste julegave – inkl. min nytårskjole.
 photo IMG_8851_zpsf8da7020.jpg

I dag regner jeg med at smutte på en løbetur med min mor og også lige nappe en styrketræning. Derefter skal jeg holde lillejuleaften hos min far, hvor menuen står på tapas og risengrød – samt hygge 😀 Resten af min ferie ved jeg egentlig ikke helt, hvad jeg skal bruge på. Noget yoga regner jeg i hvert fald med, samt at se en masse veninder. Der ud over, går jeg lidt og tænker over, hvad der skal ske med bloggen i det nye år. Et eller andet skal der i hvert fald ske. Jeg har forandret mig rigtig meget siden, jeg startede bloggen for et halvt år siden, så nu er det vist dens tur til forandring 😉
 photo IMG_8894_zpsdd864150.jpg
 photo 1526434_10201899022930477_861850653_n_zpsce66aa1d.jpg

Ha’ en rigtig skøn jul allesammen<3

http://www.gymnordic.com

Anne Sofie

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teknik frem for kilo