Æblecrumble til morgenmad

Små glade øjeblikke

Hvis der er en type indlæg, jeg elsker at læse hos andre bloggere, så er det de små glimt af små, rare øjeblikke. Små øjeblikke, som gør, at man bliver husket på at nyde de små ting. Det er noget, jeg virkelig øver mig på. Lige at glemme, at man egentlig har mega “travlt” med 117 ting, som alle er vildt vigtige. Med fare for at lyde mere hippieagtig, end jeg egentlig er, så bare lige at huske at unde sig selv og sine omgivelser nogle gange at komme lidt ned i gear. Accepterer at man ikke kan få et 12-tal hver gang, ikke kan have det perfekte outfit på hver dag og måske ikke nå de 9 timers søvn. Jeg ved i hvert fald med mig selv, at hvis jeg sætter dagligdagen alt for hårdt op, så går jeg konstant med følelsen af at gøre alting halvt. Være halvt dedikeret til skolen, halvt fraværende herhjemme og kun give mig halvt til træning. Hvis jeg i stedet bare prøver at prioritere min tid lidt, og så bare tage tingene som de kommer, så ryger den konstante dårlige samvittighed til fordel for bare at være lidt mere i nuet.

Jeg har samlet lidt billeder fra mit album på min mobil, som alle giver mig et smil på læben.

IMG_7116

En alternativ weekend frokost med min mor på en kold efterårsdag. Indeholdende hjemmerørt vaniljeskyr (skyr og vaniljepulver), müsli med kanel lige fra ovnen og lun æblekompot/grød med æbler fra torvet. En perfekt efterårstrifli.IMG_7482

Jeg elsker, når jeg endelige tager mig tid til at nuppe min lille hund med i skoven – oftest i selskab af en sød veninde. Bare at nyde den smukke skov – og se lige en lykkelig hund! 🙂 Det er også en skøn måde at få rørt sig på og samtidig komme helt ned i gear.

IMG_6900

Denne lækre brunch fik jeg serveret på min gamle arbejdsplads GLAD i selskab af to skønne veninder omkring min fødselsdag. Det var en helt fantastisk weekend og denne brunch (med flag og det hele) var lige prikken over i’et… Læg lige mærke til den kæmpe, lækre dadelkugle (aka. dadelbomben) 😉IMG_7539

Hvis jeg ultimativt skal slappe af, hopper jeg i karbadet, tænder stille musik og stearinlys og napper evt. en bog med, imens jeg har et eller andet lækkert i håret. Det er afslapning i høj klasse, især hvis man bagefter smører sine ben med en lækker bodylotion eller olie.

IMG_7190

Jeg bliver så glad af at kigge på dette skønne billede. Det var et min far sendte til mig, en morgen før en fest med teksten: Hej mulle! Klar til fest?… Så bliver man altså lidt glad i låget.

http://www.gymnordic.com/dk/

Anne Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æblecrumble til morgenmad