Små glade øjeblikke

Når styrketræning kommer og bider dig i røven

Bogstaveligtalt. Jeg elsker at styrketræne, det gør jeg virkelig, og indtil nu har jeg kun set alle de fantastiske fordele, det fører med sig – indtil i dag. Mine strammeste bukser kræver altså lidt kamp for at lukke sig. Jeg er normalt ikke en, der går op i det at tage på (jeg aner ikke, hvad jeg vejer – og gudskelov for det), men det her synes jeg altså ikke, er så sjovt. Bruger jeg min sunde fornuft, kan jeg sagtens se i spejlet, at det går “den rigtige vej”, men wow, det er ikke sjovt. Det er nok her, at hvis jeg var en mand, ville jeg tænke: “Fuck, hvor fedt, jeg har taget på = større muskler!”. Men det er jo ikke.

 photo IMG_7574_zps7cec351c.jpg

Jeg har aldrig haft det bedre med min krop, end jeg har for tiden. Jeg elsker at føle mig stærkere, og det at min krop kan holde til alt, hvad jeg “tvinger” den til. Jeg elsker at se muskler, jeg ikke nogensinde havde troet, jeg kunne få frem – men muskler fylder. Jeg har fået større arme, bredere skuldre og ben, og min mave er gået fra at være tynd og “blød” til lidt større, stærkere, og kan man sige hård? Det er jo alt sammen meget fedt, men jeg skal lige lære at acceptere det. Jeg er jo på ingen måde et stort brød, men tøjet strammer, det kan jeg ikke løbe fra. Men måske det også er godt nok? Som min mor sagde: “Du var altså også blevet ekstremt tynd”… Om det er rigtigt, ved jeg ikke. Jeg var dog gået ned til en str. 24-25 (som sad løst), og XS var nogle gang for stor. Jeg kan stadig godt være i det, men det sidder altså ikke for løst længere – overhovedet. Men det giver jo også sig selv. Jeg trænede primært holdtræning, hvor jeg oftest nappede 2, nogle gange 3 hold – altså tonsvis cardio. Det er altså også en del, der forbrændes der. I dag træner jeg ca. 1-1,5 time af gangen, og slet ikke cardio dagligt. Der ud over spiser jeg mere. Det er vel logik for burhøns. Det ironiske er så bare, at jeg føler, at min krop er meget pænere i dag og mere “strammet op”…

 photo IMG_7582_zps3023141d.jpg

Grunden til at jeg har skrevet det her indlæg, er fordi, jeg synes fokus altid lægges på alle de postive aspekter ved træning. Og jo, selvfølgelig skal man se positivt på tingene, men nogle gange er det efter min mening altså også okay lige et øjeblik at synes, det hele er noget lort. Herefter er det altså lidt nemmere at komme videre og igen se positivt på tingene. Og sige fuck det, at mine bukser strammer – de sidder pænere nu 😉

Siger man ikke også, at “Strong is the new skinny”? 😛

http://www.gymnordic.com/dk/

Anne Sofie

8 kommentarer

 • Sofia

  Rigtig godt indlæg!
  Jeg har det faktisk præcis på samme måde.. Jeg har altid været en lille og slank dansepige, indtil jeg startede i fitness.. Så begyndte jeg at gå til bodyfit, træne lidt selv og så tog det ellers fart.. Mine arme gik fra at være pinde til at være ret store, mine skuldre kan ikke længere være i en str XS-trøje (omend det oftest er det, der klæder resten af min krop bedst).. Og selvom det da er skide fedt, kan jeg også godt nogle gange tænke, at jeg da godt nok er blevet “stor” 🙂
  Nå.. Keep up the good work, du har virkelig skrevet mange gode indlæg på det sidste, og det er fedt, du får sat ord på nogle af de tanker, jeg også selv går med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Mange tak 🙂
   Det lyder præcis som mig! Hvor er det sjovt! Det sjove er egentlig, at efter jeg har skrevet dette indlæg, har jeg bare fået mere blod på tanden efter at blive stærkere 😉 Nogle gange kan det bare være skønt at få afreageret 🙂

   Tusind tak – det er nærmest også ved at blive min ikke så private dagbog 😀

   /Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Hej Anne Sofie 🙂
  Rigtig godt indlæg. Synes du er mega sej! Kører du splitprogram? Hvis ja, kan du så evt. komme med dit træningsprogram? Vil rigtig gerne selv begynde på et splitprogram, men mangler inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Hej Diana,
   Tak skal du ha’ 😀 Ja det gør jeg – et 3-split. Det skal jeg nok overveje… Det er et, jeg selv har sammensat, så jeg ved ikke, om det vil være brugbart for andre 😉

   Hav en god søndag.

   /Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Altså jeg vil også meget gerne se dit program, mest bare til inspiration, da jeg selv er ved at sammensætte et 2-split program 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Haha okay, fedt! Jamen så må jeg hellere få taget nogle billeder 😀
   Lyder fedt med dit program!

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine

  du har min drømmekrop, så fuck om man kan være i xs eller s, det der tæller er om man kan lide sig selv, og sin udstråling og er tilpas.
  Din udstråling er fantastisk, og tænk lige på alle de piger der drømmer om at blive ‘markeret’ som dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Wauw tusind tak! Helt enig, det er så lige gyldigt. Tror også, at det meget nemmere at se sådan på det, hvis man først har fået det ud af sit system (som ved at skrive dette indlæg) 😉 Du har fuldstændig ret, det er klart det, der tæller. Og igen – tusind tak, hvor er du dog sød!

   Hav en skøn dag.

   /Knus Anne Sofie<3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små glade øjeblikke