All I want for Christmas this year is a lot of clothes to workout in

Et sundt ideal – Jennifer Lawrence

Jeg var i går i biografen med mine søde piger for at se ‘Catching Fire’ aka. ‘The Hunger Games 2 ‘- og hvor var den god! Jeg havde trods de gode anmeldelse og begestring for både bøgerne og den forrige film ikke særligt høje forventninger, hvis jeg skal være helt ærlig… 2’ere er jo altid ringe(re)? Det var dog ikke sagen her. Det er sjældent, at jeg sidder med en klump i halsen igennem en hel film, men det gjorde jeg altså her (og halvt på skødet af min søde sidemand under nærmest hele filmen) 🙂 Jeg blev også mildest talt lidt overrasket over filmens publikum. Jeg læste bøgerne for et par år siden, og har altid set dem som lidt børne-/ungdomsbøger, men der var mange voksne mænd inde for at se den? Nå, det var lidt et sidespor, for mit egentlige formål med dette indlæg var at udtrykke min betagelse af Jennifer Lawrence 😉 Selvom jeg svimlede lidt over 3 af de reeeet så pæne mandlige karakterer i filmen, kom jeg gentagende gange til at sige højt “gud og wauw, hvor er hun smuk”. For det er hun altså! Man kan roligt sige, at jeg har det sygeste girlcrush på hende. celebrities-wallpapers-outstanding-jennifer-lawrence-2013-2013

Jeg er vild med hendes rapkæftet, men stadig latterligt søde og sympatiske attitude. Og ikke mindst hendes Marilyn Monroe værdige krop. Og så er jeg vild med, at hun som en af de eneste, ikke giver efter for Hollywoods sindssyge krav. Læs bl.a. denne skønne artikel, som altså giver lidt træk på smilebåndene.

35014-Jennifer-Lawrence-sexy-hot-swi-GinJ1353601492_jennifer-lawrence-1500Jennifer-Lawrence-Gymjennifer-lawrence1

http://www.gymnordic.com/dk/

Anne Sofie

 

2 kommentarer

 • Anne Sofie

  Virkelig skønt indlæg – og hvor er jeg dog enig!
  Fed blog og rigtig cool navn 😉

  http://www.fash-grapher.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Hej Anne Sofie 🙂
   Fedt at du kunne bruge indlægget! Hvordan kan man andet end at forgude hende? 😉

   -Mange tak! Og i lige måde 😛

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All I want for Christmas this year is a lot of clothes to workout in