Konklusion på intermittent fasting

All I want for Christmas this year is a lot of clothes to workout in

Jeg elsker at få inspiration til min ønskeseddel rundt omkring på vidt forskellige blogs. Og da det her jo primært er en “fitness blog”, var det jo oplagt at samle en masse lækkert    træningstøj, jeg ville elske at finde under juletræet – måske I også kan bruge 1 eller 2 ting derfra? Der ud over leder jeg ihærdigt efter et par “pæne” træningshandsker, da mine enten er slidte eller ja lad os sige mindre pæne 😉 Selvom det måske lyder lidt overfladisk, er det at have noget lækkert (og nyt) tøj at træne i en kæmpe motivationsfaktor for mig. Jeg er ikke typen, der bryder sig om at smutte op i centeret med rodet hår og gamle joggingbukser. Det giver ingen mening, men for mig synker mit niveau markant, hvis jeg ser “uoplagt” ud. Det er en helt anden sag, når jeg er ude at løbe, der ligner jeg oftest, noget der er løgn – og jeg er fuldstændig ligeglad.

Skærmbillede 2013-11-22 kl. 15.36.02

1. Jeg synes i forhånden, at yoga er noget af det skønneste i verden og disse yogabukser fra Stella McCartney kan da kun få én ud af døren i en fart 😉 Forhandles HER, 2. Jeg har både et eller andet for grå træningstights og Nike Pro, og de her er jo så lækre, samt varme – geniale til udendørs løb kolde vinterdage, kan købes HER, 3. Jeg er laver ofte lidt yoga, før jeg skal i seng, men jeg glider nemt lidt rundt på gulvet, så en (luksus)yogamåtte ville være genial… Og så er de altså også liiidt klamme dem i Fitness World, kan købes HER, 4. Igen de der grå tights, kan købes HER, 5. Der er efter min mening ikke noget værre, end en sports BH, der sidder irritabelt, og det ser denne her slet ikke ud til at gøre. Jeg ikke have noget imod at løbe rundt i den på en varm strand til sommer, kan købes HER, 6. Disse her har jeg drømt om latterligt længe, så nu skal det snart være, kan købes HER, 7. Jeg elsker Kari Traa, og jeg har for tiden lidt en drøm om at rende rundt i denne smukke sag på en kold dag i fitness, kan købes HER (på tilbud), 8. Jeg er helt pjattet med disse her, da de både er vanvittigt fede, men samtidigt lidt “neutrale”, kan købes HER, 9. Min mor render hele tiden rundt i denne trøje, og nu vil jeg altså gøre hende selskab, kan købes HER, 10. Min træningstaske er ved at være lidt slidt, og denne her er simpelthen for smuk og har en praktisk god størrelse, kan købes HER, 11. Jeg elsker mine Nike Pro shorts, men de måtte gerne være lidt længere her om vinteren – og endelig har jeg fundet dem, HER, 12. Jeg kan hurtigt komme til at fryse på cykelturen hjem fra fitness, og denne her ville med stil klare sagen, kan købes HER

For at det ikke skal være løgn så overvejer jeg lidt at smide Gymnordics Chocolat Deluxe på ønskeseddel 😀

http://www.gymnordic.com/dk/

Anne Sofie

10 kommentarer

 • Tanja Gotthardsen

  Nike pro tights’ne er fantastiske, jeg er i hvert fald super glad for mine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Jeg er kun lidt misundelig på dig 😉 Så må de hellere blive skrevet på ønskelisten 😉

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Jeg har længe gerne ville have de lange Nike Pro shorts, men så vidt jeg kan se, sendes de kun til USA.. Hvis du finder dem på en hjemmeside, som sender til Danmark, må du meget gerne tippe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Ej øv! Jeg troede, at jeg havde tjekket ved dem alle, at de blev sendt til DK… Det skal jeg nok, jeg har virkelig også ledt længe! 😀

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Jeg sidder i leotights’ne (hvordan staves tights ud i flertal?!!!!!!) og de er SÅ behagelige. Bruger dem dog til hverdag og ikke træning, da de er i bomuld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Ej god idé at bruge dem til hverdag! Hahaha, det ved jeg faktisk heller ikke! Jeg er en sucker for gråt leopardprint, så de her er altså lidt et must! Jeg tænker også, at det ville være oplagte til yoga? 🙂

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej,
  vil du ikke linke til den der taske igen. Linket fører ikke nogen steder hen 🙂 Fint indlæg!
  Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Hej Ida 🙂
   Jeg har sat et nyt link ind – her er den endda på tilbud 😉

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sophie

  Lækkert indlæg, nu er min ønskeliste færdiggjort, med en hjælp fra dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Iiihh hvor fedt, at du kunne bruge det! Tusind tak 😀

   Ha’ en fortsat skøn aften!

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konklusion på intermittent fasting