Når det hele skal gå op i en højere enhed

De blogs jeg følger

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg bruger meget tid i blogverdenen – primært ved selv at blogge, men jeg læser også virkelig mange blogs. Så i dag fik jeg lyst til at dele de blogs, jeg har fulgt i længst tid, og som jeg allesammen nyder at følge med på. De har alle hver især en helt unik og fantastisk måde at blogge på. Vigtigst af alt, føler jeg, at jeg kan “mærke” personerne bag skærmene og næsten “kender” dem lidt. Undtagelsen er dog lidt madblogs, hvor opskrifterne og layoutet for mig er de vigtigste faktorer.

Disse blogs jeg har valgt at dele med jer i dag, er dog næppe revolutionerende opdagelser. De har nemlig allesammen virkelig slået igennem i blogverdenen og har alle en masser læsere. Jeg ved dog, hvor meget det kan betyde for en lille blog at blive anbefalet (det var sådan min kom i gang – tak Danica) Så hvis I har nogle forslag til næste blogliste, må I meget gerne skrive det. Jeg følger i hvert fald også mange flere end disse.
 photo 34744a63-a1ab-4b66-a6ca-643ce34f1b9d_zpsde4b31bb.jpg

Madbloggerne:

 • Twin Food – De to seje tvillinger fra Aarhus er simpelten nogle af de mest kreative i et køkken, og kan med garanti få mit mundvarm til at løbe. Deres opskrifter er altid eksperimentale og forholdsvis simple at gå til.
 • The Food Club – Denne er nok i mine øjne, en af Danmarks flotteste blogs. Den er simpelthen så gennemført – både de altid dødlækre opskrifter, layoutet og de fantastisk billeder.
 • Plat du Jour – Denne blog viste en af mine skønneste veninder mig for et par år siden, og samme aften gik vi i køkkenet med deres opskrifter ved vores side. Bag tasterne sidder de to søde tøser på min alder, som faktisk har formået at udgive en kogeboge. Stor respekt her fra.
 • Valdemarsro – Var en af de allerførste blogs, jeg begyndte at følge. Og selvom hun er et helt andet sted i sit liv, end jeg er, klikker jeg daglig ind på den. Det er sådan en blog, hvor man bare får lyst til at lave en kop the og lade sig inspirere af hendes vanvittige kreativitet og overskud.

Til den søde tand

 • Anne au Chocolat – Den kender I sikkert allesammen – og med god grund. Hendes kærlighed til noget så fantastisk som chokolade, er nærmest til at tage og føle på. Og hendes opskrifter…Oh my.
 • Chocolat – Klart et af de flotteste layout på en blog, jeg nogensinde er stødt på. Og så elsker jeg simpelthen bare hendes opskrifter! Mange af dem er faktisk sådan relativt sunde og samtidig, vanvittigt lækre. Jeg går faktisk nogle gange herind, bare for visuelt at spise alle lækkerierne 😛

Mode og livsstil

 • Sofies blog – Der er en grund til at Sofies blog er Danmarks 3. største blog (ifølge bloglovin’). Der bliver på bloggen hverken lagt skjul på det perfekte (hendes lækre stil) eller det uperfekt. Sofie virker virkelig som en af de mindst selvhøjtidelige mennesker på jorden – jeg er vild med det!
 • Emily Salomon  – Denne blog er lidt en perfekt blanding af det hele: Hyggelige små hverdagsglimt, hendes søde plettede hund, hendes fantastiske stil, lækre opskrifter og hendes totale professionelle måde at blogge og tage billeder på.
 • Emma Martiny – Er fyldt med gode make-up tips, tøj, der er til at betale, rejsetips, personlighed og sundhed.
 • Anna Würtz – En så gennemført stilet blog, tror jeg er svær at finde (og kreere), men her finder I altså en blog, der bare udstråler “læs mig”. Måske fanger det mig lidt, at hun er en Aarhus-blogger? Der er bare en skøn kombination af hendes sunde (vegetar) opskrifter, træningstips, en beundringsværdi stil og bare – ja gennemført stilet.
 • Blogbysandra – Her er i den grad en blog, hvor man kan se bloggeren udvikle sig. Den startede med at være meget “lyserød” og er nu meget København storbypræget, hvilket jeg synes, er fedt at følge med i.

 photo Skaeligrmbillede2013-10-07kl153102_zps619636f4.png

De sunde madbloggere

 • Sund Mums – Et ideelt eksempel på, at man ikke behøver at kunne “mærke” bloggeren ved en madblog! Man vil på Sund Mums finde de  lækreste billeder af den lækreste og pivsunde mad – seriøst kogebogsværdi blog! Bloggen er også et fantastisk billede på, at det ikke behøver at være kedeligt at leve sundt – overhovedet!
 • Stinna – Igen er blog, der modbeviser, at det er kedeligt at leve sundt. Stinnas mad nok det, jeg vil betegne som “clean eating”.
 • Proteinopskrifter – Proteinpulver gør altså bare hverdagen sjovere! Det beviser denne mand ved at gang på gang genskabe “de gamle klassikere” – nu i en sundere og mere proteinrig version 😉
 • Madbanditten – Den kender I sikkert allesammen. Hende “bag” LCHF i Danmark. En blog, der både rummer debatter, kritiske indlæg, personlige op- og nedture og selvfølgelig en masse fede opskrifter (høhø…:P )

Sundhedsbloggerne:

 • Fit For Livin’ – Denne blog har i mine øjne hele essensen i det at være en sundhedsblog. Der er indlæg, der stiller spørgsmålstegn ved mediernes normer, opskrifter (jeg elsker åbenbart bare opskrifter), brugbare anmeldelser, træning og velvære i fokus… Ja jeg kunne sikkert fortsætte længe. Lad os bare slå fast, at jeg er lidt stolt over, at have denne blogger som træningsmakker.
 • Fitinspiration – Tine var også med til at få min blog i gang, hvilket var en kæmpe ære, da jeg har fulgt med (og elsket) hvert et indlæg. Siden hen er hendes blog jo også bare eksploderet – og med god grund. Her er virkelig en blog, der udstråler træningsglæde og alt det, der hører med. Og så er hun jo bare alt for vanvittig sej?
 • Christine Bonde – Sundhedsnørd på jordens fedeste måde – sådan ser jeg lidt Christine. På denne blog, finder man intet vægttabsrelateret, men derimod en kæmpe interesse og kærlighed for sundhed, træning (på alle mulige måder) og velvære.
 • Fit´n Run – Denne blogger har jeg en kæmpe respekt for. Hun har sat sig de sejeste og mest ambitiøse mål (især indenfor løb) og ikke bare gennemført dem alle, men gjort det med hendes smukke smil og sindssyge tider. Der er virkelig fart i hendes ben og hendes passion for løb skinner bare igennem!

Jeg tænker også, at der snarest vil komme (endnu) en anbefaling af mine yndlingsbrugere på Instagram 😉

Husk at I kan følge alle disse blogs på bloglovin’ – inkl. denne 🙂 Det er lidt rart at have favoritterne samlet.

http://www.gymnordic.com/dk/ 

Anne Sofie

15 kommentarer

 • Helena Troelsen

  Jeg bruger også meget tid på blogging – både min egen, men også at læse andres blogge 🙂
  Din blog er rigtig fin:)
  Du må meget gerne tage et kig på min blog – http://itson.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Godt at høre, at jeg ikke er alene 😉 Skynder mig at tjekke din ud:)
   – Mange tak!

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt med inspiration til endnu flere inspirerende bloggere at følge. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne Sofie.

  Tusind tak for din anbefaling og dine søde ord.
  Det betyder utrolig megt 😀

  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Det var da så lidt. Det fortjener du i den grad! Har virkelig den største respekt for dig 😀

   Fortsat god aften 🙂

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er store ord fra dig, mange tak <3 Og alt er gengældt! Elsker din blog synes virkelig den konstant bliver bedre. Godt gået 🙂

  Ses i morgen til træning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Du fortjener det! <3 Tusind tak – har jo min evige inspirationskilde at finde inspiration i 😉

   Ja vi ses – glæder mig!

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hæhæ, hvor er du sød! Sundhedsnørd er jo lige hvad jeg er 😉 TUSIND tak for din anbefaling, det sætter jeg stor pris på. Du gør det selv skidegodt med din blog, så du får hermed en kæmpe portion ros direkte tilbage herfra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Hihi, syntes også lige, at ordet passede på dig (på den skønneste måde) 😛 Det var da så lidt – velfortjent! Mange, mange tak! 😀

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Anne Sofie,
  Jeg fandt dette indlæg efter at have være din blog via instagram og hashtagget #morgenmad. Føles som den omvendte verden 🙂
  Tak for de søde ord. Der er nemlig også plads til chokolade i en sund livsstil – sålænge chokoladen og livsstilen er proppet med livsnydelse, går det hele op i en højere og gladere enhed 🙂
  Kh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Hej Anne 🙂
   Er da helt beæret over, at du kommenterer her på bloggen 😀 Jeg søger også ofte rundt på hashtagget morgenmad 😀
   Det var da så lidt. Helt enig, der ryger også meget chokolade ned herhjemme og aldrig med stor af dårlig samvittighed. Det er bare ren livsnydelse, som du skriver. Glæder mig allerede til årets Valrhona chokoladekalender – det er bare den perfekte måde at starte dagen på!

   Du har forresten helt gudestatus herhjemme efter mange kreationer og efterspørgsler efter Chokoladeballaden.

   Knus Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for de søde ord. Jeg har slet ikke set dette indlæg 🙁
  Din blog er også rigtig fin – jeg følger den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne Sofie
  Vi er da først lige faldet over det her indlæg nu, men tusind tusind tak for den søde anbefaling – dejligt du gider at følge med 🙂
  Rigtig god dag!

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det hele skal gå op i en højere enhed