Overnight oats i en udvidet version

Spørgerunde #1

Jeg synes, at det er ved at være tid til bloggens første spørgerunde – at det så helt tilfældigvis er indlæg nr. 100, gør det da bare endnu bedre 🙂 Jeg har længe gået med tanken  om at lave en spørgerunde, men har udsat det, da jeg ærligt må indrømme, at man da altid har tanken om, at man ikke er “spændende” nok til at spørge om noget (ja ja, lidt ydmyg er man vel altid). Nu er jeg dog begyndt at modtage en del mails dagligt om diverse ting og sager – og bliv endelig ved med det! Jeg elsker at få mails fra jer, men tiden er lidt knap, da jeg jo gerne vil svare jer alle ordentligt. Så med det sagt, tænker jeg, at det kunne være meget smart at få alle svarene samlet på et sted.

 photo da4ff07a-fc35-4cd1-ac6c-5cb82fea5167_zpsfedf578d.jpg

I må spørge mig om alt mellem himmel og jord,  jeg skal nok prøve at svare så godt, jeg kan. Det kunne være noget om gymnasiestart, noget fitness relateret, løb, kost, noget om mig eller noget helt andet 🙂

Værsgo at spørge løs!

http://www.gymnordic.com/

Anne Sofie

9 kommentarer

 • Laura

  Hvordan har dine første dage i gymnasiet været – og hvilket gymnasium går du på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Duesund

  Hvordan kommer du til at strukturere din træning nu hvor du er startet på gym? 🙂 (hvis du da har en idé om det)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  hvordan er dit styrketræningsprogram inddelt? tænkte på, om du ikke kunne lægge det ud – med vægt og antal repetitioner. Super god blog du har, forresten! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hejsa,
  Tænker at du er den rette at spørge, af de blogs jeg følger. Jeg træner ikke som dig eller halvt som dig, som du selv siger så træner du ekstremt meget. Men jeg kunne godt tænke mig at få træning og motion til at blive en del af min hverdag.
  Jeg er bare i tvivl om hvordan, mit ønske er lige nu at tabe mig, min. 10 kg, men på sigt at holde figuren ved lige.
  jeg tænker træning alle ugens hverdage, skiftevis løb og fuldt program, bestående af 10 min opvarmning på bånd, 30 min øvelser og 15 min cardio. Øvelser er med kropsvægt i form af lungdes, squats, pull ups, mavebøjninger og lignende. Ved ikke om jeg er for ekstrem, i forhold til at min krop ikke er vant til noget motion. Jeg fik programmet lavet af en personlig træner, for noget tid siden, men pga ting måtte jeg stoppe samarbejdet med ham og kom aldrig selv afsted.
  Jeg har nu taget mig sammen igen, og har lagt ud med alle hverdage, 30 min på løbebånd, 10 heftigt gang, 10 løb og 10 heftig gang med fuld stigning. Fik så at vide af en veninde, at alt det løb var max usundt fordi jeg tvang kroppen til noget den ikke var trænet op til, trods det kun var 10 min heftig løb. Efter 14 dage sådan, tænkte jeg at supplere med mit program, dom jeg gjorde en gang i tirsdag, og har ikke siden været afsted, fordi jeg forstrak samligte muskler i lår og røv.
  Hvad gør jeg, hvordan skal jeg ligge mit program, når mit ønske er træning fem gange om ugen? Håber du forstår,
  Venligst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Har du aldrig cheatdays?
  Lever din familie generelt sundt? Tænker det i modsat fald må være svært at spise måltiderne sammen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Kan man koge hørfrø som en del af en grød uden, at de mister deres gode egenskaber?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er selv lige startet på gymnasiet, og jeg vil gerne vide hvordan du vil få tid til at træne så meget, som du normalt gør? Løber du om morgenen, sent om aftenen? Hvad er din hemmelighed bag at have 25 timer i døgnet? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  – Hvor ofte løber du? -hvis, hvor lange er dine distancer så for det meste?
  – Hvordan har du lært at være ligeglad med folk i fitnesscenteret kigger på dig imens du træner?
  – Hvordan kan du lade være med at tælle kalorier, og er du ikke bange for at indtage for mange, så det går den anden vej?
  – Holder du aldrig “cheat days” ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre lidt om, hvad du synes om at gå på Katedralskolen? Jeg overvejer selv meget at gå på det gymnasium, men har hørt en lillesmule om, at der også går en del ‘hippier’ om man vil? Det lyder måske lidt sjovt men altså… 🙂 tak på forhånd!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overnight oats i en udvidet version