Thigh gap - really?

Overnight oats i en udvidet version

Jeg elsker overnight oats, og jeg elsker at eksperimentere, så selvfølgelig har jeg leget lidt med forskellige versioner af den såkaldte køleskabshavregrød. Jeg har nu endelig fundet frem til min ultimativt favorit – og den skal I selvfølgelig ikke snydes for 😉

 photo 343d4bb3-523e-4439-a12c-4ae8e8ce5c29_zps582c6c06.jpg

Det bliver en rimelig stor portion, hvilket også skyldes, at jeg for tiden spiser lidt ekstra – især om morgenen. Jeg synes, at det er en god “investering” at spise lidt ekstra om morgenen i forhold til om aftenen, da jeg har brug for energi til hele dagen, og så er man lige som lidt i gang. Desuden holder det mig fra at snacke (mere end højest nødvendigt) – og let’s face it: jeg elsker en stor og god morgenmad. Så hellere en lidt mindre frokost for mit vedkommende 🙂

Det skal du bruge:

  • 1 dl gryn – 1/2 del ruggryn og havregryn
  • 1 scoop proteinpulver (Strawberry White Chocolat er min favorit til formålet)
  • 1/2-1 dl vand – prøv dig lidt frem med konsistensen
  • Frosne hindbær og jordbær
  • 1 dl skyr
  • Ca. 2 spsk mælk til dagen efter
  • 1 spsk hørfrø
  • 1 medjool dadel
  • 1 spsk chiafrø

 photo 3dd4610b-5277-4671-8b8e-0ca4e8832718_zps81262987.jpg

 photo 7df0705c-9076-4e5a-83ba-b4336c744d13_zps5ca2cbc5.jpg

Sådan gør du:

 1. Bland gryn, proteinpulver, skyr og vand
 2. Tilføj lidt frosne bær, frø og en dadel i små stykker
 3. Rør rundt og stil i en boks natten over
 4. Rør dagen efter evt. lidt mælk i
 5. Server i en skål med dine favorittoppings

Jeg brugte 1/2 æble (snackede resten), hindbær, blåbær, peanut butter, mandler, morbær og frysetørrede hindbær som topping + plus lidt müsli.

Hvornår på dagen spiser I jeres største måltid?

http://www.gymnordic.com/

Anne Sofie

   

5 kommentarer

 • Line Andersen

  Nu har jeg hørt så meget om det der overnight oats, så måske var det værd at prøve.
  To spørgsmål:
  Kan man lave den uden proteinpulver?
  Altså skal man spise grøden kold?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Det er da helt sikkert et forsøg værd! Jeg elsker det i hvert fald – og så er det så nemt og mættende om morgenen.
   – Ja selvfølgelig kan man det 🙂
   – Ja, det gør jeg – men man kan også sagtens varme den op, hvis man foretrækker det.

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmmh det lyder lækkert 🙂 Den må forsøges. Har lige et spørgsmål ang. de frosne bær? Har du kogt dem inden eller hvordan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Det smager også fantastisk! Det synes jeg klart, at du skal prøve. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke gør det, men det skal man jo egentlig…

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] der bliver slækket på, er der masser af muligheder for at gøre det lidt nemt for sig selv. Overnight oats er geniale, da det er så nemt, og det hele kan klargøres dagen før. Husk også evt. lidt snacks, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thigh gap - really?