Sommersalat #1

Protein nutella

Jeg fik her en skøn sommerdag lysten til at lave nutella! Jeg havde lige bagt “verdens bedste brød”, som min lillebror prydrede med nutella og med tankerne på mit nyindkøbte chocolat hazelnut proteinpulver virkede det næsten for oplagt til ikke at gå i gang 😉 Og heldigvis da – for oh my god det er altså smagen af himlen! Jeg siger jer – prøv den! Lige pludselig kan man spise nutella på alt! Havregrød, skyr, brød, smoothie, æbler og sågar bare på en ske, det er altså farligt genialt!
 photo d191a9b0-a897-40e8-97f5-9cbb2db21541_zps16dbc20b.jpg

Det skal du bruge:

  • 3 dl bløde dadler
  • 2 dl tørrede abrikoser
  • Ca. 3-4 dl blandede nødder – jeg brugte peanuts (genialt), mandler og hasselnødder
  • Ca. 2 spsk ren kakao – fx. Valrhona
  • 2 scoops chocolat hazelnut protein – eller bare en choko-variant
  • 1 spsk peanutbutter
  • Godt med kogende vand – løbende
  • 1 bæger pasteuriseret æggeblomme (kan udelades, men gør den meget cremet)

 photo fd974d36-572e-47d1-9d1a-a62338c2efd5_zps17b5b6c1.jpg photo c8b38907-87bb-479b-a8db-2129e08a035f_zps2d71c26d.jpg

Sådan gør du:

  1. Opvarm ovnen til 200 graders varmluft
  2. Sæt nødderne i ovnen til de har taget lidt farve
  3. Hak dadler og abrikoser og stavblend dem med vand
  4. Tilsæt proteinpulver og hakkede nødder
  5. Smag lige lidt til med kakao
  6. Tilføj peanutbutter, æggeblomme og evt. mere vand
  7. Opbevares på køl

http://www.gymnordic.com/

Anne Sofie

   

4 kommentarer

  • Tak for denne super lækker Nutella opskrift

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

      Det var da så lidt – godt, du kunne bruge den 😉

      Anne Sofie

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jenny

    Det lyder som en stor portion, hvor længe kan den holde sig?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

      Det har du helt ret i – det gør det også 😉 Jeg nåede faktisk aldrig at spise hele glasset. Præcis hvor længe ved jeg ikke, men hvis den opbevares i køleskabet, kan den holde sig rimelig længe 🙂

      Anne Sofie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommersalat #1