Holdanmeldelse #1 - Pilates

Hjemmelavede proteinbarer – to die for

Jeg modtog i går min længeventede levering fra Fitness Guru – eller det vil sige, at leveringen tog kun et par dage, jeg har bare ikke kunne besluttet mig for, hvilke smagsvarianter, jeg skulle bestille 😉 Jeg har længe haft i tankerne at lave mine egne proteinbarer, da jeg efterhånden har fået et rimelig stort forbrug af dem, og de er altså ikke lige frem billige. Og så er det altså også bare for fedt at lave tingene selv! 🙂 Så da min levering kom ind af døren og med Fit For Livin’s opskrift i baghovedet, gik jeg straks i gang. Og resultatet blev simpelthen for vildt! De smager helt sindssygt godt – altså nærmest bedre end selv de bedste, man kan købe! Jeg advarer jer 😛
 photo 074af1b0-9b1a-4182-8d69-2c3ce1d756aa_zps14e75e16.jpg
Det skal du bruge:

 • 2 dl havregryn
 • 1 dl ruggryn
 • 2 – 3 dl gode, bløde (øko) dadler
 • 2 dl kogende vand
 • 2 scoops Chocolat Hazelnut fra Fitness Guru – eller bare en anden choko-variant fx. denne.
 • 1 dl saltede mandler (eller peanuts)
 • 1 håndfuld pekannødder (paranødder eller hasselnødder kan evt. også bruges)
 • Kakao – jeg brugte 100% fra Valrhona
 • 3-4 spsk peanutbutter
 • Et nip havsalt
 • Lidt kokosmel til drys

 photo 028f21d6-79a0-4728-a1f6-037f481f353a_zps7bb7ede2.jpg
 photo 7cfed504-7127-46f5-afff-0ca63b79c834_zps698c4f2e.jpg

Sådan gør du:

 1. Skær dadlerne i mindre stykker og stavblend dem med gryn og kogende varm
 2. Tilsæt proteinpulver og havsalt og blend videre
 3. Hak mandlerne groft og vend i dejen
 4. Hak pekannødderne fint og vend i dejen
 5. Rør godt rundt og tilsæt kakao efter smag og peanutbutter (evt. juster med en smule kogende varm)
 6. Fordel massen i en form foret med bagepapir, drys med lidt kokosmel og stil det i køleskabet.
 7. Når massen virker fast kan de skæres ud, men skal blot blive stående på køl

Jeg har kun lige skåret mine over på den ene led, på den måde, kan man jo lige skære en ud efter behov 😉 De er simpelthen geniale – og især efter træning. Det er også i min bog et stort plus, at man faktisk ved, hvad der er i.

http://www.gymnordic.com/ 

Anne Sofie

   

4 kommentarer

 • Wow! De ser godt nok lækre ud! Dem må jeg helt klart prøve! Tak for en smækker opskrift!

  – SundeMy

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Det synes jeg helt sikkert, at du skal! De er alt for lækre! Det var da så lidt 😉

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura

  Hej! tror du man kan lave dem uden proteinpulver og så evt lidt mere peanutbutter i stedet for? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Jo det kan man da helt sikkert 🙂 Måske også lidt mere kakao og havregryn? Mere peanut butter lyder i hvert fald dødlækkert!

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holdanmeldelse #1 - Pilates