Till I collapse

Ugens træning #9

Endnu en uge er gået, og det betyder selvfølgelig et indlæg om ugens træning. Ugen har været rimelig præget af søndagens halvmarathon, så det har ikke lige været den store styrketræningsuge, men sådan er det 🙂 photo IMG_4087_zpse3376ed2.jpg

 • Mandag: Stepfit  og Bodyfit + 10 km cykling
 • Tirsdag: 10 km løb 
 • Onsdag: Stepfit + Bodyfit + 10 km cykling
 • Torsdag: 5-6 km løb
 • Fredag: Stepfit (er vist ved at blive en steppemus), mave/ryg + 12 km cykling
 • Lørdag: Hviledag op til halvmarathon – hunden fik dog 3 lange ture
 • Søndag: Halvmarathon bum, bum

I dag er benene rimelig ømme, og jeg kan kun gå i klipklapper (don’t ask why), så jeg har slappet af på terrassen med eksamenslæsning og trillet en smule rundt på min nye ultralækre cykel. Det er min 3. racercykel, da de andre er blevet stjålet (grrrr…), jeg er derfor nok lidt hysterisk omkring den. Så da lillebror skulle ind for at en have is, blev jeg ude for at holde øje med min cykel… Men den er altså også flot! Flere små (og store) drenge kom over for at røre ved den, ha ha 😀

Lige nu sidder jeg og griner lidt over en ny information, jeg lige har fået. Jeg har nemlig lige fået at vide, hvordan man ser ud, før man kollapser – it ain’t pretty 😛 

Hvad har I fået trænet i sidste uge?

Knus Anne Sofie

http://www.gymnordic.com

 

4 kommentarer

 • Heidi

  hvilket niveau tager du step fit på? jeg er selv på medium – og jeg elsker det 🙂 det er så sjovt og så hårdt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Intro… Jeg tror, at medium bliver for svært for mig – jeg falder sikkert over bænken 😉
   Men du har ret, det er sjovt – og hårdt! Man glemmer helt at kigge på uret – tiden flyver bare af sted.

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej 🙂 jeg har længe gået og overvejet at investere i en racer, men syntes godt nok det er en jungle derude! nu lyder det som om du har ret godt styr på det – har du evt nogle gode fif? Og hvor mange penge brugte du på din?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Det lyder da som en super god idé! Helt enig, er dog så heldig at have en vaskeægte cykelnørd som papfar 😉 Jeg ville tage ned og snakke med nogle fra forskellige cykelforretninger. Der er meget, man skal tage stilling til – som hvilken gearskifter, steltype osv. Jeg vil anbefale dig, at vælge en herrevariant, da du typisk vil kunne få en bedre cykel for pengene – dameracerne bliver ikke produceret i samme grad, og er derfor dyrere.
   Tror jeg brugte imellem 8000-9000 kr på denne 🙂

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Till I collapse