Gæsteblogger Anna Eiholm

Ugens træning #8

Så er endnu en uge gået – en rimelig stor uge for mig, jeg er jo gået ud af skolen! Det var en fantastisk dag med den bedste klasse og det flotteste vejr. Havde det kun lidt dårligt dagen efter, men det hører vel med, ikke? 🙂 Jeg havde en håndfuld fra klassen hjemme for at spise før festen, og det var så skønt med tæpper og champagne på græsplænen, bål (vi lugtede kun lidt af bål til festen) og spisning på terrassen med mad fra arbejdet og grillen. Bliver helt glad af at tænke på det 🙂

IMG_3976IMG_4001IMG_3965

3 af mine smukke bedsteveninder (burde nok lige spørge dem om tilladelse…)<3

Denne uge byder på 2 mundtlige prøver – så lige 1 mere i næste uge, og så er det slut!IMG_4021

Ugens træning:

 • Mandag: Bodyfit
 • Tirsdag: Step og lang cykeltur (det tæller da også…)
 • Onsdag: Løb og Bodyfit
 • Torsdag: Bodyfit (av)
 • Fredag: Sidste skoledag – dansede hele aftenen og gået rundt hele dagen  😉
 • Lørdag: 10 km løb med mor – 12 km cykel
 • Søndag: 15 km cykel + Bodyfit

Har nogle lidt hårde uger i øjeblikket, men elsker det det meste af tiden! Det bliver lidt brugt som en pause fra alt den dumme læsning.

Og jo – så har jeg været lidt sindssyg at melde mig til halvmarathon på søndag. Det bliver hårdt, for jeg løb meget mere op til det sidste, jeg løb, så tiden bliver sikkert ikke lige så god… Men skidt pyt, skal bare gennemføres og blive en fed dag 😀

Hvad har I fået trænet i sidste uge?

Anne Sofie 

http://www.gymnordic.com/

6 kommentarer

 • Du er sørme heldig at kun have 3 mundtlige prøver… Jeg har 6, og det er lidt surt…
  Det var fedt, at vejret var så skønt, og det er godt at høre, du havde en dejlig dag.

  -Karen
  http://the-flying-rabbit.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Det er skønt! Men havde godt nok også mange skriftlige! 😉
   Ja, det var virkelig lækkert – både med vejret og dagen 🙂

   / Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hold da op hvor har du dog givet den gas med træning. mega sejt gået

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Kan ikke lade værre, ha ha 🙂 Tak, tak 🙂

   / Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pyh, ja læsningen fylder godt nok her hos mig pt. 🙂 dog får jeg stadig trænet 7-10 timer om ugen. Jeg er til bodyfit 2-3 gange om ugen, yoga 5-7 gange, dyrker yoga hjemme og cykler min. 10km om dagen. Overvejer dog at fylde lidt mere cardio på igen, det har jeg nedprioriteret kraftigt det sidste halve års tid 🙂

  Super fin blog forresten! 🙂 Jeg kan se, at det er de samme ting, der fylder i køkkenskabene hos os 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Wauw, du får da også trænet en del så! 🙂 Gad godt at blive sej til yoga, men det er vist lidt min nedprioritering 😉
   – Mange tak – ha ha, det er også nogle gode ting 😀

   Knus Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Anna Eiholm