Gæsteindlæg: Camilla fra Fit´n Run

Mit første halvmarathon

Så er det i morgen, det går løs. Om jeg er spændt? Ja, det kan man vist roligt sige… Men jeg glæder mig da også. Det kribler lidt i maven, når der overalt er bannere og afspæringer til i morgen. Jeg har hentet mit startnummer, som nu ligger og kigger på mig. Det er jo ikke mit første halvmarathon, så jeg har lidt erfaring at give af 😉

{8757E4E4-476D-4528-9C10-C1D2A48B28E9}-4528-3

Jeg burde nok komme med en eksemplarisk historie om mit første halvmarathon, men det ville ikke lige frem være sandheden. Jeg skulle nemlig løbe dagen efter, at vi holdte housewarming for 100 mennesker. Derfor fik jeg ikke lige frem 10 timers søvn, og der var ingen til at vække mig tidligt om morgenen. Min iPhone var også lige blevet stjålet, så den havde jeg ikke til vækkeur, derfor lånte jeg en gammel iPod. De havde bare lige glemt at fortælle mig, at lyden ikke virkede… Jeg kom derfor op 1 time før start og var helt rundt på gulvet. Kværnede 2 bananer, 1 stykke rittersport og skyllede det med noget vand og så af sted. Vejen derud kendte jeg ikke, så min far skulle følge mig – han kunne bare ikke komme i kontakt med mig (ingen telefon), vi missede derfor hinanden, og jeg cyklede på egen hånd.

Heldigvis mødte jeg en af mine bedste veninders far, som hjalp mig med det hele (thank god). Efter det, gik det egentlig ok, jeg kom dog til at starte med en alt for langsom gruppe, men det gik… Undervejs kom min lyskeskade (som jeg stadig til tider bøvler med), og det gjorde rimelig ondt. Men alt påstyret var intet sammenlignet med følelsen af at løbe over målstregen – jo mine ben var som gele, og det føltes helt unaturligt at gå, men wauw….

Halvmarathon

I mål stod min far, hvilket lige gav de sidste stædige kræfter. Jeg kom ind 17 min. før forventet, så jeg var tilfreds 🙂

Min pointe er bare, at hvis man kan løbe, og gerne vil det, er det altså ikke nødvendigvis livsnødvendigt at planlægge mad osv. flere dage op til. Jeg vil dog alligevel poste et indlæg om lidt om, hvis det skal gå optimalt det 😉

Jeg er forresten fuldt i gang med at kontakte vinderne af bloggens giveaway 🙂

http://www.gymnordic.com/

Anne Sofie

4 kommentarer

 • Ida

  Mage gange held og lykke, jeg håber at du kommer bedre ud af sengen denne gang 😉

  http://fitidanow.blogspot.dk/?m=1

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Mange tak. Ha ha – det gjorde jeg heldigvis 🙂

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie

  Hej Anne Sofie. Jeg ville bare høre hvornår du fortæller vinderne af bloggens giveaway? 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Hej 🙂
   Jeg har faktisk allerede allerede kontaktet vinderne – det skrev jeg vist også i bunden af dette indlæg 😉
   – Jeg kan godt skrive dem i næste indlæg, hvis det er? 🙂

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteindlæg: Camilla fra Fit´n Run