Overnight oats - køleskabshavregrød

Hjemme igen

Så er jeg endelig hjemme igen og med hovedet fyldt med blogindlæg. Jeg fik jo desværre ikke blogget i London, da mine dumme computer ikke gad at gå på deres wi-fi. Turen (som jo var en klassetur) var propfyldt med drama. Selve rejsen var jo i sig selv rimelig omstændig med forskellige tog og 18 timers færgetur. Kaptajnen “valgte” så for første gang i historien at sejle direkte ind i gangbroen, hvilket lige gjorde turen 4 timer længere. Imens vi så sad der utålmodige og ventede, ringer min far så og fortæller, at jeg snart får en lillebror – vandet er nemlig gået. Tårerne trillede ned ad kinderne på mig, og jeg ville egentlig bare gerne hjem.
 photo 005fd48f-68fa-4332-9721-34f30f53444c_zpsd637d7b1.jpg
Da vi så endelig kommer frem dødsultne og skal have vores aftensmad, har alt lukket – med undtagelse af McDonalds. Min aftensmad bestod derfor af 1 proteinbar, lidt gulerødder, blåbær, peanuts og Nellie lakridser – ha ha 🙂 Frokost var noget lignende – så I kan tro min mave knurrede om morgenen. Vores hostels udbud af morgenmad var hvidt toast brød og cornflakes – intet andet. Heldigvis lå der en “Pret A Manger” 2 meter derfra, så der spiste vi hver morgen (og ofte middag og aften :P).

Drama nr. 2 udspiller sig så om aftenen, da vi får 3 mus/rotter som gæster på vores værelse. I kan tro, vi skreg 😛 Og jeg sov ikke på det værelse resten af turen. Og når jo – dem, der havde glemt egne lagner fik et fnat-lignende udslæt…
 photo 729fdd69-6ad4-4d58-9b15-c4b00a21c2ec_zps843e2d12.jpg
Det sidste “drama” var så, at vores færge ikke kunne nå at blive repareret i tide, og vi blev nødt til at tage bussen hjem. Først op igennem England, så Frankrig, så Belgien, efterfulgt af Holland, så Tyskland og til sidst Danmark – og jo, jeg er lidt smadret lige nu 😉

Hvis man ser bort fra dette, har det utroligt nok været en fantastisk tur(mere om det senere)! Det vildeste har dog i dag været at holde min nye lillebror for første gang. Nøj, hvor er han lille, blød og sød.
 photo 77729d01-253a-4d5d-95f9-1f1ca723c545_zpsb8facc01.jpg

Jeg har tænkt mig at lave indlæg om:

 • At spise sundt på studietur (idé fra læser)
 • Shopping og seværdigheder

Er der andet I gerne vil læse om?

 photo a31886c1-b066-4f9e-a74c-01077132e255_zps82ef4c78.jpg
I morgen har jeg dimission, søndag smutter jeg (højest sandsynligt) på cykelferie og næste fredag til Mallorca. Puha… Jeg savner allerede fitness som en gal og smutter der ned til Bodyfit og Step om lidt – jeg glæder mig mærkeligt meget 🙂

http://www.gymnordic.com/

Anne Sofie

3 kommentarer

 • Heidi

  hej – håber du har haft en god tur after all. london er en skøn by 🙂

  en ide til indlæg- hvordan man kan få puttet træning i ferien? evt storby ferie ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Hej 🙂
   Det har jeg meget, tak. Kunne ikke være mere enig!
   God idé – det kommer med på listen 🙂

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Yay! Glæder mig til at læse indlægget om at spise sundt på studietur 😀
  (Og sidder med en lidt sjov stolthed over at have foreslået det :b)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overnight oats - køleskabshavregrød