Ugens træning #10

Glad pige – følg bloggen på bloglovin’

Lige et hurtigt indlæg – jeg sidder nemlig lige nu og er lidt lykkelig over, at mine billeder endelig vises på bloglovin! D lyder måske lidt mærkeligt, men jeg (og de søde mennesker fra bloggersdelight) har altså virkelig brugt lang tid på det her! bloglovin

Så skynd jer over på bloglovin’ og følg bloggen! 😀

Forresten overlevede jeg de 3 hold i dag og næsten den halvlange cykeltur hjem 🙂 Er bare dødtræt nu (benene er enige) – så vil snart smutte under dynen 😉

http://www.gymnordic.com/

Anne Sofie

2 kommentarer

 • Hvor dejligt for dig! Jeg ved ikke om det kun er på min computer men jeg har problemer med at den sorte “bar” bliver ved med at rykke op og ned mens jeg læser din blog. Nogengange placerer den sig fast over et stykke af din tekst så jeg ikke kan læse det?

  Ville bare lige nævne det! Tak for en god blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Ja, det er så fedt! He he… Er det kun, når du læser bloggen igennem bloglovin’? For det sker også ofte på min computer, men det er generelt på alle de blogs, jeg læser gennem bloglovin’ 😉

   Tak – jeg skal nok lige undersøge det. Og selv tak 🙂

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens træning #10