Rugbrødscrunch

Ugens træning #7

Nu er endnu en uge gået – og det har været en skøn (og hård) uge! Fransk skriftlig har bla. stået på programmet (kill me now), men set bort fra det har jeg nydt ugen i selskab med søde mennesker og hård træning 🙂
 photo 832f711d-47d6-43c3-9738-ec72f3c78ee2_zps8a6ba915.jpg
 photo 6a4fae95-00f1-4082-8acc-1c5b3d239fa0_zps653abb10.jpg
 photo f31c3745-d62f-4900-a14e-c9fb2ec31d52_zpsd623878c.jpg

Fredag skinnede solen jo så skønt, så jeg brugte dagen med de bedste veninder med frokost ved åen, shopping og solbadning i parken – kender I det, når veninder bare kan gøre én helt glad i låget? Derudover besluttede jeg at holde hviledag, gå i timer i skoven med hunden(for derefter at pose med ham i haven), lave hjemmelavede (halvsunde) chokolader og lade op til weekendes træning – lyder det ikke skønt? 🙂 Jeg nød det i hvert fald fyldt ud (okay – bliver måske lidt rastløs på hviledag…). Lørdag startede dagen med cykeltur, Step og Bodyfit – det der morgentræning er altså begyndt at sige mig noget. Der mødte jeg søde Tine, som altså virkelig motiverer – hun er simpelthen en af de mest inspirerende mennesker, jeg har mødt!

Sådan så ugen nogenlunde ud:

Mandag: Løb: 6 km, lang gåtur med hundni, 12 km cykling

Tirsdag: 2x Kettlecross, 1 times Bodyfit

Onsdag: HIIT/ intervalløb

Torsdag: Bodyfit

Fredag: Hviledag – dog lange gåture med hunden og veninder

Lørdag: 1 times Step, 1 times Bodyfit

Søndag: Ca. 17 km cykling, 1 times Step, Mave/Ryg hold

Jeg kan også afsløre, at Gymnordic har været i det gavmilde hjørne – vi (bloggen og jeg) bliver røvforkælet lige ud sagt! I kan glæde jer 😉 Bloggen vil også snart blive gæstet af nogle meget inspirerende gæstebloggere!

Knus Anne Sofie

http://www.gymnordic.com/

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rugbrødscrunch