Er du kulhydratforskrækket?

Ugens træning #4

Så er endnu en uge (snart) gået. Det her har været lidt en anderledes uge for mig. For lockoutten er slut, og det har været lig med hverdag. Hverdag, hvor man ikke lige har kunne melde sig på  hold kl. 11 eller brugt 100 år på sit program. Hverdag er for mig lig med planlægning af tid. Skole, veninder, træning, arbejde, hund osv. Sikkert noget I alle kan relatere til – det hele skal bare gå op i en højere enhed 🙂 Det har det sådan set også – dog er jeg lidt smadret lige nu. Men træning går jeg altså ikke ned på 😉

Her lidt glimt fra min uge 🙂

IMG_3555

Spist lækker lørdags morgenmad/frokost

IMG_3525IMG_3560

 • Mandag: Styrketræningsprogram + lidt cardio
 • Tirsdag: Kettlecross efterfulgt af Bodyfit – afsluttet med 10 km cykling ( og nej, jeg kunne ikke gå dagen efter)
 • Onsdag: StepFit intro – bestemt ikke noget, jeg kan prale af at være god til, men jeg har det sjovt 😉 (det meste af tiden)
 • Torsdag: En af de stressede dage. Men styrketræningsprogram + opvarmning
 • Fredag: Endnu en af de stressede dage med veninder, skole og arbejde. Men 6 km løb i skoven i det skønne forårsvejr, 12 km cykling
 • Lørdag: Lang morgengåtur i skoven med godt selskab og hunden, max gas på Stepmaskinen i 10 min. – forbrændte 140-150 (lige for at vise, at der altså var fart på 😉 ) efterfulgt af styrketræningsprogram.
 • Søndag: Skal jeg til konfirmation kl. lor… om morgenen og sent hjem. Så det bliver min hviledag – skulle have løbet, men det går nok 😉
 • IMG_3549
Spist lækker mad på MASH

 

Hvad er jeres bedste råd til at nå træningen? 🙂

Anne Sofie

4 kommentarer

 • Jeanne

  Inspirerende blog 🙂
  Hvor har du købt dine fine Nike free?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Det er jeg glad for at høre 🙂
   De er nemlig så fine! De er købt på tilbud, men navnet er Nike free 3.0 v4 😉

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Er så stolt af dig, Anne Sofie!
  Beste kusine!<3
  Hils alle fra mig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Haha, tak søde Emilie <3
   I lige måde da 🙂
   Skal jeg nok – hils også alle i Schweiz

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du kulhydratforskrækket?