Pas nu på, at du ikke overtræner

Sprøde knækbrød

Så er det fredag. For mit vedkommende betyder det enden på en uge fyldt eksamener. Jeg skulle egentlig have været til Bold og ude at løbe, men kroppen har sagt stop i dag, og det skal man jo lytte til, ikke? 🙂 Max pres på både psykisk og fysisk (jeg ved ikke lige hvorfor, men jeg har bare presset mig selv alt for hårdt til træning i denne uge) er altså ikke lige min krops kop the. I stedet er der blevet set Gossip Girl, bagt til familien, gået en lang tur i skoven med hunden og lige om lidt smutter jeg over til nogle skønne veninder – life is sweet.

IMG_3692

I går blev der så bagt lækre knækbrød før Bodyfit – og de blev en succes! Jeg er faktisk lidt småstolt over dem, da det er en rimelig eksperimental opskrift. Dog har hele familien (der normalt ikke altid er med på sunde alternative) bidraget til storspisning. Så har man vist lov til at være lidt stolt, ikke sandt? 😉

IMG_3690

 

Det skal du bruge:

  • 1,5 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkefrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl sesamfrø
  • 3-4 tsk salt
  • 1 dl kokosmel
  • 0,5 dl kokosfibre
  • 0,5 dl quinoamel (kan sikkert erstattes med andet)
  • 1 æg
  • 4-5 dl vand
  • 1 dl glutenfrie havregryn (normale giver samme resultat)
  • 1 dl fiberbag
  • 1 tsk husk (kan udelades)

IMG_3691

Sådan gør du:

  1. Bland alle de tørre ingredienser
  2. Rør æg og vandet i og rør godt rundt
  3. Lad dejen stå et køligt sted i ca. 1 time
  4. Tænd ovnen på 150 graders varmluft
  5. Rul dejen tynd mellem 2 stk bagepapir (opskriften giver 2 plader)
  6. Skær dejen ud til små knækbrød (ev. med en pizzakniv)
  7. Bag dem i ca. 45-60 min.
  8. Lad dem køle af på en rist og opbevar dem i en lufttæt bøtte
  9. Et voila! 😉

Skal I noget spændende i weekenden?

Anne Sofie

http://www.gymnordic.com/ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas nu på, at du ikke overtræner