Smut over på FITinspiration

Skal, skal ikke?

Jeg har brug for hjælp. Jeg er nemlig helt splittet, om jeg skal løbe halvmarathon (her lige om lidt). Jeg løb som bekendt Audi Challenge halvmarathon sidste år, men jeg er på ingen måde i samme løbeform som dengang. Dog tror jeg nu godt, at jeg kan gennemføre det, men måske ikke i samme tid (man er vel konkurrencemenneske) 🙂

am5majrute.jpgPlease-Help-Me-Nowhelp-me

– Hvad siger I?

Lige om noget lidt andet. Jeg har vist lidt fået det til at lyde som om, at træning altid er dagens højdepunkt og bliver gennemført let og elegant. Det er kun delvist sandheden – sådan er nogle dage da, men ikke alle. Som i dag. Der var lidt rod i dagens planlægning med en pludselig frisørtid osv. (ikke noget jeg vil kede jer med) 🙂 I hvert fald lå dagens træning senere end sædvanligt, og maven knurrede. Ikke spor optimalt. Træning foregik derfor med jegkanikkemeremåjegikkebarelæggemignedogdø tankegang. Jeg lever dog stadig, og nøj hvor er man da bare stolt (bagefter). Jeg mødte også ‘min’ personlige træner, som roste mig – altid skønt med lidt ros 🙂

Anne Sofie

 

2 kommentarer

 • Det du nok skal passe på er at du ikke får en skade, hvis det er længere tid siden du har løbet,men det kommer an på så meget 🙂
  Hvad var din tid sidste år ?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Det har du ret i 🙂 Jeg løb faktisk halvmarathon sidste år med en fibersprængning. Jeg løber dog altid 2-3 gange om ugen nu – oppe imod de 6-7 gange 😉
   Min tid var 1:48, hvilket jeg var meget stolt over grundet skade og en start i 2:05-gruppen 😉

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smut over på FITinspiration