Bloggens første giveaway!

Sidste skoledag – kriller i maven

Jeg sidder lige nu med de største sommerfugle i maven af 2 grunde – 1: er bare overvældet over hvor mange, der deltager i bloggens giveaway af gymnordics lækre produkter! 2: nok den største grund… Jeg har nemlig sidste skoledag i morgen!! Det er altså lidt vildt – 10 år og nu er det slut. Eller helt slut er det faktisk ikke, vi mangler nemlig stadig en London-lejr og 3 mundtlige prøver… Men dem glemmer vi lige, ikke? 😉
 photo 1bf9f3a7-c357-4af9-9175-ce2e217e4cce_zps4259fb3b.jpg
 photo 7d847031-d87e-4758-a282-f40e95624779_zps89a9edda.jpg photo 482adc9c-9efa-4fb4-8f82-3bda8a82b99a_zpsa6d8d420.jpg
Kunne altså ikke stå for den – og i morgen må man godt 🙂

Det bliver noget af en dag med karamelkastning, basketkamp, vandkrig, underholdning, nomineringer, mindeparken, aftensmad ved grillen på terrassen med søde tøser og så til fest – og det var ikke engang alt.

Træning og sund livsstil bliver der ikke meget af i morgen – og det passer mig for en gangs skyld helt fint! Haha… 🙂 Mine ben er alligevel døde efter 3 ganges Bodyfit på 4 dage + løb, step osv. Kosten bliver nok noget hen af det samme, som jeg plejer at spise – det er nemlig det, jeg bedst kan lide 😉 Drikkevarerne vil jeg slet ikke kommentere på.

Hvis I er interesseret, skal jeg nok poste billeder i kostumet osv.? 🙂

En sommerfugls kriblende Anne Sofie

http://www.gymnordic.com/

2 kommentarer

 • Rikke

  Dejligt at se du også “snyder” lidt 😉
  Glæd dig til i morgen, det bliver en helt fantastisk dag! Og post meget gerne et billede i kostumet! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Hihi selvfølgelig gør jeg da det 🙂 Det er også blevet til et lille stykke jorbærtærte i solen med en veninde i dag.
   Du kan tro, at jeg glæder mig – sommerfuglene i maven afslører mig vist lidt 😉

   – Det vil jeg gøre så 😀

   /Knus Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggens første giveaway!