Hvad handler I ind?

Rugbrødscrunch

Jeg er blevet genforenet med mit elskede rugbrød, og jeg slipper det aldrig igen. Jeg elsker rugbrød. Bum. Vi serverer på mit arbejde Glad! nogle små yoghurtglas til brunch med den lækreste rugbrødscrunch, og jeg fik den største craving til at kreere nogle selv i sidste uge. De er vist gået hen og blevet en afhængighed for mig, for jeg spiser dem nærmest til alt – selv som slik, for så lækre er de altså;)

IMG_3752

 

IMG_3734

Rugbrødsslik:

  •  Rugbrødsskiver skåret i bitte små tern (evt. lidt tørt)
  • Lidt smør
  • Lidt sødt – jeg brugte honning og lidt agavesirup
  • Grovvalsede havregryn
  • Lidt grofthakkede mander og hasselnødder
  • Sesamfrø, hørfrø og solsikkekerner.

IMG_3741

Sådan gør du:

Billedet er faktisk lidt snyd – for de bliver klart sprødest og bedste i ovnen  – lesson learned:)

  1. Tænd ovnen på 15o grader varmluft
  2. Hak nødderne groft og rist dem kortvarigt på en pande til de har fået lidt farve
  3. Bland det hele på en bageplade beklædt med bagepapir og sæt det i ovnen
  4. Rør lidt rundt med en paletkniv, når smøren er smeltet
  5. Hold øje og tag dem ud når de virker færdige (ca. 30-40 min)
  6. Lad det afkøle på en rist og opbevar i en bøtte
  7. Server på skyr, yoghurt, små snacks eller hvad andet hjertet begærer 😉

Anne Sofie

http://www.gymnordic.com/

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad handler I ind?