Ugens træning #5

Klar til eksamen barer

 

Så er eksamen sat i gang. Noget jeg egentlig havde indstillet mig på, ikke skulle ske (grundet lockout), men det er nu fint nok. Jeg havde for første gang i evigheder en dag i går, hvor jeg faktisk kedede mig – og gud hvor var det skønt! 🙂 Jeg havde været i byen lørdag, så sov dejlig længe, lavede lækker morgenmad og tøffede egentlig bare lidt rundt. Dog lavede jeg min fantastiske mysli (som man kunne stå og prøvesmage lidt på), disse lækre ‘eksamensbarer’, gik en lang tur i skoven med hunden, fik ryddet op, skrevet med søde mennesker og løbet konkurrence løb i skoven med mor. Alt i alt en dejlig og afslappende søndag.

IMG_3637IMG_3639IMG_3638

 

Men nu til emnet – nemlig disse skønne myslibarer. Det er faktisk bare min egen fortolkning af disse, men på slump som altid ;). Fit4livin er altså bare geniale til sådanne opskrifter! De er pivlækre – min mors kommentar var, at de smagte præcis som studenterbrød, og de endte vist med at udgøre det for hendes frokost (et sidespor, ups). I hvert fald smager de rigtig skønt og mætter rigtig dejligt.

 

 • En god rest mysli (jeg brugte denne)
 • 1 stor håndfuld grove havregryn
 • 2 store håndfulde glutenfrie havregryn (fintvalsede)
 • 1 god håndfuld dadler
 • 2 håndfulde fiberblanding
 • 1 håndfuld morbær
 • 2 spsk peanutbutter (de kan sagtens ‘tåle’ mere, jeg havde bare ikke mere)
 • 40 g mørk chokolade
 • 2 spsk proteinpulver med choko (jeg havde ikke mere end en smagsprøve)
 • 2 dl mælk (ca.)
 • 1 spsk gojibær
 • Ca 1 dl kokosfibre
 • Honning

Sådan gør du:

 1. Tænd ovnen på 150 grader
 2. Bland noget af mælken, peanutbutter, chokolade og honning i en gryde imens du rører rundt.
 3. Bland de resterende ingredienser i en anden skål
 4. Rør det godt sammen (det er tilladt at smage lidt undervejs) – tilsæt evt. lidt mælk
 5. Hæld dejen i en form foret med bagepapir
 6. Bag hele molevitten i ca. 20 min. (jeg tog ikke tid – sorry)
 7. Vend lige lidt og lad den så afkøle lidt, før du skærer dem ud i små barer (det er igen tilladt at prøvesmage)

P.S. de er oprindelig ikke bagt, så det er ikke en nødvendighed, jeg var bare i bagehumør 😉

Er der mon andre end mig, der skal til prøver i den kommende uge?

Anne Sofie

 

   

2 kommentarer

 • Michelle

  Jeg har også selv set opskriften på Fit4livin, og de skal helt klart prøves, når jeg bliver færdig med mine eksamener (specielt hvis de smager som studenterbrød! Mums!). Jeg har min sidste eksamen i morgen, så der bliver jeg student! 🙂
  Held og lykke med dine eksamener!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Det synes jeg, lyder som en rigtig god idé! Må dog lige advare om, at det jo ikke er ‘the real deal’, haha 🙂 Men det ved du nok godt…

   Stort tillykke! – At blive student kan jeg vist kun drømme om lige nu 🙂

   Tak skal du have – i lige måde da!

   Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens træning #5