Ugens træning #7

Bloggens første giveaway!

Jeg har længe haft i tankerne at lave bloggens første konkurrence – derfor kontaktede jeg gymnordic, der siden har sendt en masse lækre produkter. Jeg er selv i fuld gang med at teste en del af dem (inkl. dem jeg havde i forvejen), men I skal selvfølgelig også have lov til at teste dem selv! 😉

IMG_3898

Jeg uddeler 2  1. præmier med 1 kg 100% Whey “Berry Milkshake”, 1 “Strong is the new sexy” t-shirt i str. S og en hvid shaker – derudover er der en 2. præmie der indeholder 90 kapsler med Daily ZMA rest well piller (dem bruger jeg næsten hver aften).

Udover alt det her, har jeg modtaget 2 kg Whey Vanilia, som jeg meget flittigt bruger (1 af dem kommer muligvis på højtkant), Caffeine, 1 t-shirt og en shaker – forkælet? Ja det kan man vist roligt sige! 😉

Det eneste I skal gøre, er at skrive i en kommentar, hvorfor I træner – vinderne bliver udtrukket fredag d. 7/6-13

Held og lykke 🙂

Anne Sofie

http://www.gymnordic.com/

 

88 kommentarer

 • Emmelie Rasmussen

  Først og fremmest, super dejlig blog du har dig (y)
  Jeg begyndte at træne og leve sundere, da jeg en dag “tabte” min selvtillid fuldstændig. Og siden den dag er det bare blevet min livstil og nyder at tilbringe min tid på at lave god og sund mad og workout’te i træningscenteret. Og som t-shirten siger: “Strong is the new sexy”
  Træning giver så meget, det gør mig glad!
  Knusss herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Christensen

  Jeg træner fordi jeg elsker det og fordi det er fedt at se hvad man kan gøre med sin krop 🙂 samtidig giver det en mulighed får at spise et ekstra stykke kage i ny og næ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg træner fordi det gør mig glad og så sidegevinsterne såsom fastere baller, bredere skuldre og markeret mave, heller ikke så ringe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Magic Little Mouse

  Jeg træner fordi det hjælper på den depression jeg har. Jeg har haft den i snart to år og har været på en masse medicin. Der var ikke rigtig noget der hjalp – så jeg begyndte at træne. Jeg fik det bedre stort set med det samme. Nu har jeg trænet i et halvt år, og er endelig ved at komme ud af depressionen. Så skal det da heller ikke være en hemmelighed, at jeg elsker den følelse jeg får, når jeg har trænet, og følelsen af at kunne se resultater! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg træner for sundhed og velvære, og selvfølgelig for at få en flot markeret krop.
  Jeg har tidligere ofte været syg og træt, og i perioder lidt af depression, men efter jeg er begyndt at træne og spise sundere har jeg aldrig haft det bedre – det skønt, og jeg vil aldrig tilbage til min gamle livsstil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Sand Kirk

  Fed konkurrence, og tak for en inspirerende blog! 🙂
  Jeg træner af flere forskellige grunde – først og fremmest fordi jeg elsker det! Der er ikke noget der kan få mig til at have det ligeså godt, som følelsen under og efter en god træning.
  Ved siden af det, gør det da heller ikke noget, at man kan bruge træningen til at “forme” sin krop, og jeg har bl.a. tabt mig 7 kg. ud af 10 som jeg tog på, da jeg boede et år i USA. Dog har jeg fået mange flere muskler, men vil stadig gerne lige tabe mig de sidste 3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ja ja ja, hvor er det godt!
  Jeg træner, fordi jeg ikke kan lade være! Jeg er ikke overvægtig, men det giver bare et kæmpe kick og selvtillidsboost, når man kan begynde at se forandringer eller lige kan tage flere kilo på vægtstangen til Bodyfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jensen

  Jeg dyrker med crossfit og styrketræning, og jeg elsker det. Jeg elsker, når jeg kan mærke, jeg bliver stærkere eller hurtigere. Jeg træner, fordi jeg elsker følelsen af at være totalt smadret og vide, at man har gjort, hvad man overhovedet var i stand til. Også for at vide, at næste gang er jeg endnu bedre. Den følelse, når workouten til crossfit er slut, og alle ligger på gulvet og pruster med sveden redende ned over hele kroppen; det er bare det fedeste. Det er bare en ultimativ følelse, som ikke kan sammenlignes. At lave noget, man bare elsker og ikke kan få nok af.
  Jeg træner for at opnå dén følelse.

  Hilsen Louise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Jørgensen

  Jeg træner og spiser sundt fordi jeg bliver så glad og frisk af det! jeg kunne slet ikke forestille mig ikke at have den livsstil som jeg har nu. Men samtidig synes jeg også det er vigtigt at man engang i mellem kan unde sig selv noget “usundt” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg træner fordi jeg godt kan lide det. Jeg elsker følelsen dagen efter, når man kan mærke man har lavet noget. Jeg syntes også det er nødvendigt. Det hjælper på alt. Man er mere frisk (og træt om aftenen), det mindsker de ulækre bumser og så kan man jo få den flotteste krop. Der er bare ikke noget pænere end en pige med makerede muskler her til sommer! 😀 (så skulle det da lige være veltrænet, lækker fyr 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg startede egentlig med at træne meget, fordi jeg lige havde haft et dårligt breakup. Jeg tog i fitness for at få tankerne væk, og når jeg kom hjem, var jeg så træt, jeg faldt i søvn med det samme. Så blev jeg bidt af træning, da jeg så forandringerne på min krop. Synes det gir et kick at give den gas i fitness, at spise sundt, og sige nej til søde sager og specielt; at se og mærke min krop forandre sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg træner for at opleve velvære og fordi det gør mig glad!!! 🙂
  Jeg træner fordi jeg gerne vil være i god fysisk form hvilket gør det lettere for mig at klare hverdagen!
  Jeg elsker når træning også bliver socialt både sammen med mine træningsmakkere – men også igennem de sociale medier, som især facebook, instagram og blogs!
  Jeg vil bare vide mere og mere om træning, og jeg synes at min viden er blevet meget større..
  Som sygeplejerske studerende har jeg en tilgang til emnet som er ret fysiologisk, men arbejder også en del med de psykiske aspekter…. 🙂
  Jeg kan overhovedet ikke undvære det i min hverdag!

  Hilsen Maya.
  http://www.mayadroem.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Marie Absalonsen

  Jeg træner, fordi jeg vil give min krop, hvad den fortjener – nemlig en sund livsstil. I mange år har jeg været overvægtig, men får et par år siden tog jeg en beslutning om at leve sundt og tabte 30 kilo. Træning har givet mig så meget – jeg er blevet helt afhængig af det nu, og jeg er blevet superglad for min krop. Træning giver mig overskud i min hverdag og tro på, at jeg kan, hvad jeg vil – det har jeg jo bevist! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Super lækker giveaway – det må jeg sige!
  Jeg træner, fordi jeg for et år siden nu ødelagde mit korsbånd i knæet. Det skete i en håndboldkamp og gjorde, at jeg ikke kunne gå. Vi fik det undersøgt og en tid til operation, som vi dog skulle vente omkring 2 måneder på. Fra den ene dag til den anden gik jeg fra at være aktiv mindst 5 gange i ugen til ingen aktivitet overhovedet. Jeg lå for det meste i min seng, og gik så lidt så muligt. Så min krop er nu en helt anden end jeg er vant til, men jeg er så småt begyndt at tage kampen op, og få smidt nogle kilo og få de muskler frem, så på den måde ville denne giveaway være en stor hjælp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Lækker konkurrence!
  Jeg træner fordi jeg er helt tosset med det – jeg elsker styrketræning og at få sved på panden <3 . Det er en fed følelse at arbejde med musklerne og bruge sin krop. Derudover kobler jeg helt af i fitnesscentret, væk fra alt stress og jag med arbejde, studie og andet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Møller

  Jeg træner ikke… Men det gør min kæreste, så derfor vil jeg forære dette til ham. Han vil blive vildt glad!
  Mvh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Elmelund

  Når jeg træner føler jeg at jeg kan klare hele verden! Derfor træner jeg… Selvfølgelig også for at se godt ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eigil Kjærulff

  Jeg træner for at se godt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AJ

  Jeg træner fordi det er noget der gør mig i super godt humør!
  Og så er det jo bare ekstra godt, at det er så sundt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie w

  Jeg træner udelukkende fordi det gør mig glad og giver mig den ekstra energi, som kommer af den lykke jeg får i kroppen efter træning 🙂

  Lækker konkurrence og nyder at læse med på bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg træner, fordi jeg er igang med et vægttab. Det hele startede med et impulsivt væddemål om, hvem der kunne tabe sig mest, så jeg startede i fitnesscenter og omlagde min kost. Ikke nok med at jeg vandt væddemålet, så er træning også blevet en stor del af min hverdag, og jeg er efterhånden ved at være der, hvor jeg faktisk nyder at træne, hvilket jeg aldrig havde troet, ville ske for mig!
  Tusind tak for en rigtig inspirerende blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Beider

  I første omgang begyndte jeg at træne for at holde min krop sund og for få mere energi. I en periode havde jeg et meget lavt energiniveau og havde svært ved at koncentrere mig, så motion og sund kost hjalp en hel del på dette problem. Herefter er det blevet en nydelse for mig at presse mig selv, når jeg træner og ikke mindst sætte nye mål. Jeg er for nogle måneder siden blevet super fascineret af styrketræning, som jeg er begyndt at sætte meget fokus på. Jeg synes det er vildt spændende at se, hvordan man selv kan forme og bygge sin krop efter behov. Jeg går dog stadig med en lille øv-følelse af de piger/kvinder, der stadig forgæves tror, man kommer til at ligne en mand af store vægte – jeg kan kun anbefalde det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Træning giver mig en masse energi og velvære. Det giver mig en masse motivation at se og opleve de forbedringer, som hård træning medfører!
  Jeg har aldrig brugt proteinpulver før, men vil rigtig gerne prøve det og se, hvad det kan gøre for mig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor herligt med en give away. I like 😉

  Jeg træner fordi jeg er afhængig af det rush det giver indeni efter et endt træningspas og den ultimative velvære, som det giver min krop og mit sind. Et liv uden – ville ikke være optimalt for mig. Jeg er FAN af løb og tung vægttræning – det er det fedeste og mest uundværlige i min hverdag sammen med en sund og varieret kost.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg træner for at blive tonet og tynde ud i fedtdepoterne! Jeg er endelig nået til det punkt, hvor jeg ikke skal trække mig selv op i fitness, men i stedet laver plads til det i min hverdag for ikke at blive rastløs. Så sent som i dag kom jeg hjem efter en bytur kl. 6 i morges (ups), og jeg var allerede oppe at træne omkring kl. 11 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg begyndte rigtigt at træne for cirka halvanden år siden – indtil da havde alt med høj puls virkelig ikke været noget for mig.
  Men jeg begyndte at træne og en dag udfordrede jeg mig selv med puls/styrke hos en instruktør, som var lidt godt i stand – så jeg tænkte, at hvis hun kunne, så kunne jeg i hvert fald også!
  MEN timen havde så en afløser – som vidste sig at være den sejeste træner i hele verden og den hårdeste – Jeg troede, jeg skulle kaste op flere gange, men jeg overlevede og siden har jeg ikke kunne få nok at at presse mig selv på alle områder.

  Jeg skylder vidst det hele til min yndlingsinstruktør, Annemette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hansen

  For det første træner jeg fordi jeg elsker at være aktiv og røre mig. Efterfølgende har man en super følelse, når man har gennemført en hård træning, hvor man har ydet maksimalt. Derudover træner jeg for at holde mig sund og leve en sund hverdag, hvor træningen også hjælper til mere overskud. Det er med til at give et pusterum fra andre hverdagsting. Træningen er altså en vigtig faktor i mit liv! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Pedersen

  Jeg træner simpelthen fordi jeg får det meget bedre af det! Jeg får både et bedre humør og meget bedre selvtillid. For et par år siden havde jeg det fint, men jeg var bare ikke rigtig glad – sådan hvor man tænker “nøøj, hvor er mit liv bare godt for tiden” 🙂 Dagene gik bare uden at jeg rigtig tog stilling til hvordan jeg havde det! Derudover tog jeg en del på efter et år på efterskole, så da jeg kom hjem igen skulle de overflødige kilo smides igen, hvilket heldigvis gik rigtig nemt – meget nemmere end jeg egentlig havde forventet.
  For knap et år siden blev mine forældre skilt, og igen oplevede jeg at jeg ikke var ordenligt glad, heldigvis fik jeg et skub af en god ven og kom igang med at træne som aldrig før! Jeg har siden da prioriteret træning som noget af det højeste, simpelthen fordi jeg ved med mig selv at jeg får så meget ud af det på alle tænkelige måder, så den dag i dag er træning bare en helt naturlig del af mit liv, og jeg skal bare afsted uanset hvad fordi jeg simpelthen ikke kan undvære det! Selv på en dårlig dag er det med at komme afsted, for hvis der er noget der kan rette op på dårligt humør, så er det en god omgang træning ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Jeg træner for at få den krop jeg havde før jeg blev gravid, for at være et godt forbillede for min datter, for at være en lækker kæreste, for at få en indre ro og mest af alt fordi jeg elsker det og ikke ville kunne leve foruden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Fedt at du har fået en sponsorer, det er vel alle træningfreaks drøm 😀

  Når men grunden til at jeg synes jeg fortjener at vinde den her konkurrence er fordi jeg synes jeg har kæmpet hård, hvilket jeg stadig gør. I januar 2011 besluttede jeg mig for at tabe mig efter jeg havde været ude at prøve min konfirmationskjole og var utilfreds med både dens størrelse og måden den sad på mig med for mange kilo på kroppen. Det startede ud med at jeg bare ville tabe mig 3-4 kg, men efterhånden som jeg startede med at træne og spise sundere, begyndte jeg at få resultater, og begyndte langsomt at elske at træne! Vægten blev ved med at blive lavere, og jeg blev gladere. Jeg havde efterhånden tabt mig 10 kg. Men langsomt begyndte jeg at skære forskellige madvarer ud fra min kost uden rigtigt at lægge mærke til det. Jeg havde længe ikke spist slik, chokolade, chips eller lign. Men stoppede også helt med at spise brød, havregryn, kartofler, nødder, drikke mælk og meget mere. Min vægt blev ved med at falde og jeg udviklede anoreksi. Da jeg startede i behandling vejede jeg 22 kg mindre end jeg gjorde da jeg startede på kur i 2011, og det eneste min hverdag handlede om var kalorietælling og lange gåture og træningspas. Langsomt begyndte jeg at tage på, da jeg selvfølgelig var tvunget til at spise mere mad. Jeg måtte ikke træne for hverken mine forældre eller lægerne, men gjorde det i smug det første lange stykke tid. Jeg trænede rigtig meget hver dag, og hvert måltid var en kamp. Før jeg fik anoreksi elskede jeg at træne og svømmede på konkurrence niveau. I min klasse var jeg kendt som “pumperen” og styrketræning var noget jeg bare ELSKEDE! Jeg er nu heldigvis kommet på rette spor igen, og træner dagligt, og nyder det! Det er ikke længere tvangstanker der styrer min træning, men mig selv og min lyst. Jeg har stadig dage hvor det hele bare føles uoverskueligt og jeg bare har lyst til at lade være med at spise, men når jeg tænker tilbage var jeg aldrig glad da jeg sultede mig. Altid trist og tom for energi.
  Jeg synes du skal vælge mig fordi jeg elsker at træne. Jeg drømmer om engang at stille op til en fitnesskonkurrence, og min sixpack er lige så stille på vej tilbage, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg håber du vil læse min begrundelse <3
  Knus Tanja 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Bitsch Hjortshøj

   Bliver lige nødt til at kommentere din kommentar- mit fitnesseventyr startede nemlig også med at få den “rigtige” str. i konfirmationskjole 🙂

   – Du har da godt nok været igennem en del! Virkelig sejt, at du har mod på at dele din historie. Det er nemlig så let at komme ud på et sidespor.

   Jeg håber virkelig, at du er okay. Husk at mad bare er mad – men selvfølgelig også nydelse og altafgørende for en stærk og sund krop 😉

   /Knus Anne Sofie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

   Er faktisk rigtig glad for du kommentere mit opslag. Og vil give dig fuldstændig ret i at mad ikke skal styre ens liv, men bare skal holde en i live. :-)<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Birch Andersen

  Jeg træner fordi det for mig til at føle velvære og tilfredshed med min krop. Træning giver mig energi, overskud i min hverdag og er dermed med til at gøre mig et lykkeligere menneske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Villadsen

  Jeg begyndte at træne, fordi jeg havde taget en smule på og var utilfreds med min krop. I starten var det bare en sur pligt for mig, men da jeg begyndte at variere min træning, fangede det mig mere og mere. Nu er jeg afhængig af at træne og går efter at få pulsen op hver dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura P

  Har altid trænet, og jeg har næsten trænet alt! jeg træner, fordi det gør mig glad. Det giver mig da også til tider et selvtillids-boost, at kunne se når det rykker fremad i fitness. Udover det synes jeg det er en fed ting at gøre med veninderne, hvor man kan snakke sammen og presse hinanden. Det gør det altid meget sjovere at have en veninde med 🙂 Efter jeg begyndte at træne i fitness, har jeg virkelig kunne se på min krop, at den er mere trænet og pænere end før. Det har også givet mig modet til at spise sundere, fordi man lige kommer til, at tænke på hvor lang tid man skal løbe for at forbrænde et stykke kage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Fedt! Jeg træner, fordi jeg gerne vil være – og ikke mindst føle – mig sundt, samt for at være tilfreds for min krop og passe godt på den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg træner fordi mine lår er blevet alt for nære venner og vil gerne se godt ud til sommer på stranden. Håber på at vinde så jeg forhåbentligt kan få det ekstr skub jeg mangler til mit vægttab 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Fog

  Jeg startede med at træne, fordi jeg længe havde været utilfreds med min krop. Jeg havde længe levet med alcohol hver fredag + lørdag og et pitstop på 7/11 på vej hjem! Jeg besluttede mig for at ligge min livsstil totalt om. Jeg spiser sjælendt brød, kunne leve af skyr og elsker at eksperimentere med at lave sundt slik/bagværk.
  Jeg træner ca. 4-5 gange om ugen og kan næsten blive hys hvis jeg ikke har ordentlig til at træne 😉
  Jeg syntes fitness-verden er vildt spændene og følger flere blogs!
  Bliv endelig ved med at blogge! du giver god inspiration og lækre opskrifter!

  – Anna Fog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg træner fordi det giver mig et bedre velvære. Træning giver mig så meget energi og overskud. Det er som et lille break i en travl hverdag, hvor man lige kan lade op.
  Og så elsker jeg følelsen af, at gør noget godt for sin krop. Træning får mig til at føle mig sund og stærk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica B.

  Jeg træner, fordi en trænet pige er sexet, det har jeg altid syntes 🙂
  Det sexede er desværre ikke at finde ved mange piger i et fitnesscenter, da idéen om at tabe sig i vægt, alt for ofte erstatter idéen om at øge sin muskelmasse og reducere sin fedtprocent, hvilket er det, man i virkeligheden burde gå op i. Så lige for tiden holder jeg selv rigtig meget øje med min muskel- og fedtprocent.
  Så for at opsummere: jeg træner, for at blive tonet, ikke for at blive tynd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Fedt med en konkurrence! 🙂
  Jeg begyndte med at træne, da jeg for tre år siden startede på mit studie og flyttede til en større by. Dengang trænede jeg for at tabe mig. Jeg tabte mig så ca 15 kg. Derefter begyndte jeg at skippe på træningen og kosten igen, hvilket resulterede i, at jeg tog næsten det hele på igen.. Så startede jeg med at træne igen – igen for at tabe mig, nu er forskellen bare, at jeg ikke stopper! Nu træner jeg fordi jeg ikke kan lade være. Det er blevet en del af mig, og jeg elsker at gøre noget godt for mig selv på den måde. Træning er gået fra at være en straf til at være forkælelse hos mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Røge

  jeg træner fordi jeg ikke kan leve uden! det giver mig energi, gør mig i 1000 gange bedre humør, jeg taber mig af det, får mere muskelmasse og power af det, jeg sover bedre og det giver mig meget mere selvtillid! jeg er en stor pige og begyndte først at træne for et par måneder siden, nu løbertræner jeg tre gange om ugen og styrketræner ved siden af, kan slet ikke holde ud at være i min krop hvis jeg ikke får lavet noget 😀 utroligt hvor meget det kan gøre!

  tak for en fed blog, der motivere mig til at komme ud på gråvejrsdage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg træner fordi jeg for nogle år siden havde et rigtigt stor ønske om at tabe mig fordi jeg havde meget lav selvtillid. Det resulterede i at jeg udviklede bulimi, og det er noget jeg har kæmpet med lige siden.. Men når jeg spiser sundt og træner modarbejder jeg trængen til at kaste op, og især træning er noget der virkelig får mig til at have det bedre med mig selv og behandle mig selv og min krop med den respekt den fortjener. Jeg elsker især at løbe og har også et lille ønske om en dag at kunne løbe et maraton. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff

  Jeg træner fordi jeg kan – endnu. Min familie er hårdt ramt af gigt, og selv er jeg plaget af dårlige knæ, som lægerne og fysioterapeuterne ikke kan forklare. Nogle dage gør det ondt, når jeg har trænet, så det er en konstant balancegang for mig. Men jeg vil have et sundt liv så længe jeg kan, og motion er vigtigt, hvis man skal forbedre sine chancer mod gigt, så jeg klør på, så godt jeg kan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Super lækker konkurrence. !

  Grunden til at jeg træner, er ganske enkelt fordi jeg får det meget bedre med mig selv. Jeg elsker at få mere energi til hverdagen samt mere overskud, og jeg elsker når jeg når et mål som jeg har sat. Det er den vildeste følelse at nå noget man har kæmpet for, og mega motiverende undervejs at se fremskridt. Hvis jeg ikke har trænet i nogle dage, mærker jeg hurtigt hvordan det hele kan virke mere uoverskueligt. Desuden føler jeg mig også bedre tilpas med min krop, når jeg føler mig stærk og sund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækker giveaway! (y)
  Jeg træner fordi det gør mig glad, motivere mig og giver mig mod på livet.
  Jeg går ud af døren med et smil fordi jeg ved jeg er i form, og fordi jeg ved jeg vil tage en hver udfordring jeg står overfor. <3
  Ikke mindst træner jeg fordi jeg er ung, og jeg har et så langt liv foran mig. Man skal nyde at man kan gøre nogle ting, som ikke alle kan gøre. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Træning giver mig energi og overskud i hverdagen. Får jeg det forkerte ben ud af sengen, kan dét at komme ned i fitnesscentret og give den gas en times tid være, hvad der kan få smilet frem på mine læber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Tverskov

  Hvorfor jeg træner? Jeg kan simpelthen ikke lade være. Jeg har alt for meget krudt i røven, for at sige det lige ud. Og jeg kan blive rigtig sur og svær at være sammen med, hvis der går for mange dagen uden træning- Og sådan har det altid været; det bliver nok også ved sådan. Men det er bare følelsen efter den fedeste gang styrketræning, hvor man bare tog lige de kilo mere end sidste gang, de resultater man ser i spejlet (ikke på vægten..) og den følelse man har, når man tænker, at min krop er glad og jeg er glad for min krop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg træner fordi det giver mig et kick! Et kick som skaber ro i en ellers travl hverdag. Et kick som giver mig energi til at være der i alt andet jeg foretager mig og et kick som gør at jeg bare er en meget gladere person. Jeg styrke træner og løbetræner, og håber på at den rejse jeg er på vej igennem kan inspirere andre, så de kan få det overskud, selvtillid og power som det har givet mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Anne Sofie. Super flot så langt du er nået med bloggen, som jeg tjekker hver dag for at se efter nye indlæg 🙂
  Der er så mange grunde til at jeg træner, at jeg blot vil nævne de vigtigste udover energien og glæden.
  Jeg havde indtil 7. klasse været elitesvømmer, men stoppede af forskellige årsager. Der gik et år hvor jeg ikke trænede, men så skete der noget. Pludselig fik jeg ikke lyst til mad. Jeg var trist og ked af det hver dag og det føltes som om at jeg var lam inden i og levede et liv der ikke var mit. Jeg begyndte at træne igen. Ikke blot 3-4 gange om ugen, men hver dag i mindst 2 timer. Det forsatte i lang tid uden nogen opdagede noget, men da jeg havde tabt 20 kg fra at have været normal vægtig tvang min mor mig til lægen og jeg fik konstateret anoreksi og depression og blev kastet direkte over på psykiatrisk afdeling. Jeg måtte nu ikke træne, men gjorde det selvfølgelig i smug i form af små styrkeøvelser osv. Jeg er nu i dag, ca. 4 år efter, endelig taget næsten det hele på igen, blevet gladere, og lever nu et liv hvor mad ikke længere er en fjende og hvor træning er noget jeg ikke kan undvære fordi det øger mit selvværd og mit humør. Jeg må dog ikke træne så meget, så nogen gange må jeg kaste misundelige blikke efter dine træningsuger 😉 I dag træner jeg ikke for at blive tyndere eller flygte fra livet, jeg træner for at blive stærk og mærke livet. Min inspirationsmappe er ikke længere fyldt med tynde anoreksi-piger, men stærke og muskuløse og smukke piger. Din blog giver mig så meget inspiration. Træningen er også noget jeg har sammen med min far. Vi styrketræner sammen og sammenholder resultater af løb og cykling, og det styrker vores bånd som var blevet helt revet over under min sygdomsperiode.
  Din blog er så inspirerende, det er dejligt at se hvordan du træner og faktisk spiser noget, især er jeg blevet helt forelsket i din topping som jeg spiser hver morgen! Udsagnet på T-shirten er essensen i min træning og betyder utroligt meget for mig, “Strong is the new sexy- thin isn’t”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg træner, så min krop er i stand til at gøre alt det, jeg gerne vil og kan klare det i mange år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Jeg træner, fordi det gør mig glad, fordi jeg elsker at bruge min krop men mest af alt, fordi jeg ikke kan undvære det. Jeg træner for det meste om morgenen, og det giver mig den dejligste energi og gode humør til resten af dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Christensen

  Jeg træner først og fremmest fordi, det giver mig energi 🙂 Jeg synes det er for fedt, at det at man bruger energi, faktisk kan give en energi og overskud i sidste ende 🙂
  – og fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Jensen

  Sikke nogle lækre præmier! 🙂
  Jeg startede ud med at træne seriøst for ca. 7 mdr. siden med henblik på at tabe mig – men også fordi jeg egentligt meget godt kunne lide det. På daværende tidspunkt turde jeg dog ikke rigtigt at forsøge mig med styrketræning.. Jeg var nok lidt for præget af forestillingen om, at folk ville “kigge underligt på mig”. Det har så ændret sig drastisk siden. En træningsuge for mig består nu af både cardio- og styrketræning, og jeg træner fordi jeg ELSKER det – og den følelse jeg har efter en god omgang træning, hvor jeg har presset mig selv, er ubeskrivelig! Og sidst men ikke mindst, synes jeg det er fantastisk, hvor hurtigt man kan formå at blive stærkere, og ændre sin krops udseende med den rette kost ved siden af 🙂 Det er i hvert fald gået op for mig, at det vægten siger er ret så ligegyldigt – det er dét, du ser i spejlet, der tæller!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Aalling

  Jeg begyndte at træne, fordi jeg gerne ville blive strammet op hist og her, men motivationen røg lyn hurtigt og det stoppede med at være sjovt, så holdte jeg en pause, og efter ca. 3 mdr. gik jeg i gang igen, men denne gang med et andet formål i tankerne: Jeg ville være sund. Jeg kan mærke at ved at ændre min tankegang, er det blevet meget sjovere at træne og jeg har ikke det behov for at skulle se resultater med det samme og det gør bare, at jeg kan nyde det meget bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie H

  Fed konkurrence! Jeg træner fordi at jeg elsker at holde mig i form. Jeg har det meget bedre med mig selv og min krop, når jeg træner og spiser sundt. Så den største grund til, at jeg træner, men jeg vil selvfølgelig også gerne opnå drømmekroppen.
  Krydser fingre.
  Kh. Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  For at have det godt indeni samt udenpå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  jeg træner fordi jeg elsker pizza og søde sager 🙂 hahah , motion er sundt og godt for din krop. jeg holder mig i form fordi jeg vil passe på min krop og bonus er man får en flot muskulatur og holdning.

  og så elsker jeg fornemmelsen bagefter når man er mørbanket og kroppen siger ahhh når man tager varmt brusebad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg træner fordi min krop og mit sind har brug for det, og fordi det er med til at holde mig igang og give mig mod på livet og selvtillid – efter et tidligere noget ubehageligt forhold til min krop og kostvaner.
  træning er noget af det vigtigste for mig, det giver mig lyst, smil og energi til hver dag, ligemeget om det er step, bodyfit, yoga, løb eller …
  Min krop går nærmest i hak, hvis jeg ikke træner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg træner fordi min krop og mit sind har brug for det – det er det som giver mig energi til dagen og mod på livet, specielt efter i mine teenageår at have haft det meget svært med min krop, udseende og selvtillid – har et stort vægttab været en kæmpe motivation til mig og træning bliver prioriteret højt hos mig.
  Træning giver mig lyst og mod på livet, smil på læben og et kæmpe energibooste til nogle til tider hårde og lange dage.
  Min krop går nærmest helt i hak uden træning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg træner fordi, jeg elsker det!!! Det giver mig overskud og masser af energi. Jeg bliver hurtigt deprimerende og irriterende hvis jeg ikke får min daglige træning – er lidt afhængig :-). Derudover elsker jeg sammenholdet der er i ens lokale fitnesscenter, selvom du ikke kender dem, så hilser du på dem alligevel og alle er klar til at hjælpe hinanden, dette er en virkelig god motivationsfaktor for mig. Derudover elsker jeg mine træningsmakkere, der gør det meget nemmere for mig at komme afsted, kan slet ikke tage mig sammen alene. Derudover er det en bonus at det er sundt og man får en lækker tonet krop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg træner for at komme af med mine frustrationer, og for at få det bedre med mig selv. For mig hænger kost og træning meget sammen, og så snart jeg træner mere – spiser jeg også sundere. Det samme gælder den anden vej – ingen træning er lig med mere usund kost. Det lyder lidt mærkeligt, men sådan fungere det for mig.
  Jeg er i gang med at tabe mig og lige nu er jeg 19 kg. mindre end min højeste vægt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg træner for at have en sund og stærk krop, jeg kan leve i, i mange år fremover. For, at jeg kan se mig selv i spejlet og være tilfreds. For jeg kan spise en ordentlig portion is her til sommer med mine veninder, uden at få dårlig samvittighed, da det er en fornøjelse, og ikke livsstilen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Årh en lækker giveaway! Den ville være så dejlig at få på fredag, hvor jeg afleverer min bacheloropgave 😉
  Jeg træner, fordi jeg får det meget bedre med min krop, når jeg træner meget. Det sidste stykke tid har jeg skruet op for træningen og er begyndt at leve (endnu) sundere. Den kombination gør, at mit daglige velbefindende er meget bedre. Og så gør det jo heller ikke noget, at man kommer til at se pænere ud af det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uhh det vil jeg super gerne vinde. har fødselsdag 5.6 så det ville da være en fed fødselsdags gave 😀 jeg træner for at få mere energi i en travl hverdag. derudover har jeg skulle tabe mig de der ekstra kilo man tager på efter man flytter sammen med sin kæreste.. jeg er godt på vej, men jeg er stadig ikke helt tilfreds.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Jeg træner fordi jeg gerne skulle tage lidt på, og kunne man så ikke udnytte situationen og arbejde på at de ekstra kg kunne være muskelmasse? Jo det kunne man! Det er i hvert fald min motivationsfaktor – og så selvfølgelig også for at få en sund, rask og stærk krop. Mit mål er også at løbe et halvmaraton gerne om et halvt til et helt år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Pedersen

  Først tak for god inspiration på instagram og her 🙂
  Da jeg for 4 år siden flyttede til Aarhus, startede jeg med at træne. Grunden til jeg startede var først og fremmest fordi jeg var rigtig ked af at flytte til byen. Kommer fra en lille by hvor alle kender alle og hvor alle mine gode veninder stadig vor. Jeg var den eneste der flyttede til byen, da de fleste ville have fri år. Jeg startede i FW og blev bidt af at gå på hold. Træningen hjalp mig til en god start i en ny by. Nu er det blevet mere seriøst og jeg vil ikke bare være tyndere, men også stærkere.
  Glæder mig til at følge dig og håber at jeg os kan være heldig at blive forkælet med lidt produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina pedersem

  Tak for god motivation! Jeg træner fordi det hjalp mig igennem en svær tid, at flytte fra en lille by til en stor by. Jeg startede på hold og er nu begyndt at løbe. Træner fordi det sjovt, for at få en flot krop, ikke bare blive tynd men også stærk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Pedersen

  Tak for god motivation 🙂
  Jeg startede med at træne, da jeg flyttede til byen. Kommer fra en lille by og have svært ved at vænne mig til Aarhus. Alle mine veninder tog fri år. Jeg begav mig ud i holdtræning og synes virkelig om det. Træning blev et fast gøremål og fylder nu mere og mere. Jeg træner for at få en flot krop, ikke bare for at blive tynd, men for at blive stærkere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Mørch

  Jeg træner fordi jeg har haft en spiseforstyrrelse og stadig er ret spinkel. Så nu vil jeg gerne have bygget nogle muskler på min krop, så jeg kan få det bedre med mig selv og forhåbentlig også meget mere energi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  Jeg træner fordi jeg får det bedre med mig selv når jeg træner. Jeg er mere glad, har mere overskud og er generelt bare en bedre mor, kone, veninde, søster, datter, kollega……:) har pga graviditet og små børn ikke haft overskud og tid til træningen i små 3 år – men nu er jeg igang igen og det gør en stor forskel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Kristin

  Jeg træner fordi det gør mig glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clara

  Jeg træner fordi jeg simpelthen ikke kan lade vær, ikke fordi jeg er afhængig af selve træningen, men fordi jeg tænker på den perfekte tonede krop og bliver simpelthen nød til at opnå dette.
  Jeg er og har altid været meget slank men ønsker nu at være virkelig tonet, synes det er noget af det smukkeste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  “To go somewhere you have never gone, you have to do something you have never done”
  Dette citat er en vigtig baggrund for min motivation til at træne, da det stammer fra min basketball coach på min efterskole, Jim Kelly, der for alvor lærte mig hvordan man “træner hårdt”. Følelsen af at være i et fitnesscenter fyldt med unge som gamle, der alle arbejder for forskellige og alligevel ens mål og knokler side om side er ubeskrivelig. Jeg elsker at blive inspireret af ældre mænd og kvinder der løfter dobbelt så meget som jeg selv, og samtidig elsker jeg når jeg selv kan få lov at inspirere andre, der spørger ind til MIN træning. For mig er træningen også meget social, og jeg ville ikke nyde det ligeså meget hvis det ikke også var for det fantastiske fitnessmiljø der giver mig motivationen til at komme igen og igen.
  I dag er jeg blevet så vild med træning at jeg næste år søger ind universitetet for idræt, så jeg forhåbentlig i fremtiden kan få lov til at arbejde med mit drømmejob som en inspirationskilde til at opmuntre den inaktive og overvægtige del af befolkningen der trænger til en “coach” som ham jeg selv havde på min efterskole.

  Kram Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg træner, fordi det giver mig glæde og energi.

  Jeg har i mange år kæmpet med en spiseforstyrrelse, men nu prøver jeg at vende det hele og fokusere på det gode og positive som min krop kan og gør for mig. Det er virkelig sundt for mig at træne, ikke mindst for min mentale sundhed 🙂

  p.s super fed konkurrence.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Petersen

  Jeg træner fordi det gør mig glad. Jeg har haft nogle svære teenage år mht. min krop. Jeg har siden 5 klasse været ekstrem utilfreds med min krop ( mest maven ), og fra 5-9 kl. gemte jeg mig i store sorte hættetrøjer selv om sommeren. Selvom jeg havde det så dårligt med mig selv, gjorde jeg aldrig noget ved det. Spise det samme junk hverdag og motionerede kun i idræt. Men da jeg startede i 10. klasse tilbød en af mine venner, (som har meget forstand på styrketræning og kost) at lave et kost og motions program til mig som passede til de mål jeg havde, omkring hvordan jeg godt ville have min krop så ud. Jeg startede i det lokale fitness center med min gode veninder, og nu 1,5 år efter hænger det bare ved. Jeg har fået bedre selvtillid og gemmer mig ikke i for stort tøj mere, jeg er glad for mig selv nu. Det har været hårdt at holde træningen ved lige men er så glad for at jeg bare blev ved. Der er stadig langt til mit mål, men er stolt over hvor langt jeg er kommet 🙂 Jeg træner fordi det gør mig glad, og giver mig en fantastisk følelse af sundhed og at jeg gør noget godt for mig selv og for min krop.

  Btw. super god blog du har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Tak for en gennemført og inspirerende blog 🙂
  Jeg træner – kort sagt – fordi det gør mig glad. Jeg bliver glad af kicket efter en fed workout, glad af at se resultater af hårdt arbejde på min krop – og ikke mindst glad af at vide, at jeg behandler min krop godt.
  Træning og “eating clean” er for mig en livsstil, der giver mig en følelse af velvære, selvtillid og overskud – ikke en tidsbegrænset kur eller sur pligt.
  Når man træner og spiser sundt til hverdag, kan man bedre nyde lidt god chokolade eller en chailatte med veninderne i ny og næ med god samvittighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Pedersen

  Jeg træner fordi det gør mig gladere, giver mig mere energi og mit overskud bliver større 🙂 selvfølgelig træner jeg også så jeg kan tillade mig at spise lidt ekstra godt i perioder. Jeg træner ikke for at tabe mig, men for at blive strammet op. Håber jeg bliver den heldige vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Jensen

  Jeg træner, fordi det giver mig overskud og min hjerne bliver frisk af det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej 🙂 mit navn er Nanna. Jeg er 19 år og går på gymnasiet i Herning. Jeg træner for det første fordi jeg elsker det. Men udover det så træner jeg fordi det giver mit hovede en pause fra alt i hverdagen som kan virke opgivende og trættende (skolen, arbejde osv). For når jeg træner samler jeg energi og samtidig har jeg ‘fri’. Men udover det så træner jeg også fordi jeg elsker mine omgivelser ude ved CFH (Crossfit Herning), det er mit ynglings sted! 🙂 og jeg ville lyve hvis jeg ikke også siger det er fordi jeg stiler efter et mål med mit udseende 🙂
  Det var lidt fra mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Først og fremmest vil jeg lige sige at jeg finder stor inspiration i din blog og at det er nogle fede opslag! Så fedt!
  Men lidt om mig selv. Jeg er en pige på 19 år som går på gymnasiet i Herning 🙂
  Jeg er en meget aktiv pige, for det er nødventdigt med alt den stress og jag i skolen (kender du nok selv til).
  Men jeg træner først og fremmest fordi, at når jeg træner så har jeg ” fri”. Det er det tidspunkt på dagen hvor min hjerne er slået helt fra og jeg bare kan nyde omgivelserne. De bedste omgivelser er nemlig hos crossfit herning, hvor jeg er hver eneste dag. Jeg er meget ambitiøs med min træning og stiler altid efter et nyt mål 🙂 Men jeg ville også lyve at sige at jeg ikke træner for udseendet skyld – for selvfølgelig gør jeg det. Hvem gør ikke det??
  Jeg har et mål med hvordan min krop skal se ud, men det er ligeså meget fordi jeg træner op til konkurrencer indenfor crossfit, så det kræver en vis standard.
  Jeg håber at vinde, fordi jeg eksperimenterer i en masse produkter og fordi jeg synes det er en lækker giveaway! 🙂
  Mange hilser herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freakfitnessfood

  Jeg træner for at vedligeholde min vægt, styrke og fordi det giver mig øget velvære og psykisk sundhed. Jeg har i mange år været undervægtig – og har endelig fundet en balance imellem kost og træning, så jeg holder vægten på den gode side af BMI og her spiller proteinpulveret en stor rolle. Det hjælper mig rigtig meget. Men da jeg er på SU er det ikke tit, at jeg kan tillade mig at bruge penge på protein pulver. Denne give away vil kunne hjælpe mig SÅ meget og gøre mig SÅ glad.

  http://instagram@freakfitnessfood

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg træner fordi det er et fantastisk dejligt frirum for mig, hvor jeg ikke behøver at tænke på andet.
  Samtidig med det gør det mig både gladere og sunder! Elsker at træne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg træner fordi, det giver mig velvære – både fysisk og psykisk. Jeg får større overskud, når jeg træner, og hvis jeg har haft travlt en uge og ikke har nået at komme så meget i fitnesscenteret, bliver jeg sløv, træt og let irritabel. Træning gør mig glad, og at man så kan se forandringer på kroppen er jo kun med til at motivere endnu mere 🙂
  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg træner fordi jeg er nød til det, har simpelthen ingen energi og er sur/ træt i de perioder hvor jeg ikke får trænet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Holm

  Jeg er begyndt at træne og spise sundt, fordi jeg på et tidspunkt havde lidt for meget på sidebenene. Jeg havde fået en kæreste, som træner hver dag og har en ret så flot krop. Derfor følte jeg mig flov når jeg stod ved siden af ham, i en bikini.
  Da jeg kom igang med den nye livsstil, blev jeg bidt af det! Jeg synes at sund kost og motion er spændende, og ønsker at blive diætist når jeg bliver ældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally Hylby

  Jeg træner først og fremmest fordi jeg synes det er sjovt. Jeg spiller en del fodbold, hvilket jeg synes er helt fantastisk. Når jeg træner med vægte eller cardio, er det dog mest for at holde mig selv i form, der kommer glæden ved træningen først efter træning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine BB

  Jeg har gået til gymnastik på højt plan siden jeg var 4år. Derigennem har jeg hele mit sociale netværk og elsker at udfordre mig selv og min egen dygtighed i sporten. For at jeg kan holde til gymnastikken nu hvor jeg har rundet det kvarte århundrede, træner jeg en del cardio og styrke til hverdag.
  Et sidste plus er at jeg bliver glad når jeg kigger mig i spejlet – noget jeg uden tvivl kan takke træningen for…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens træning #7