Denne uges træningsprogram

Spis sundt i Aarhus #1- Brunch

Jeg havde egentlig tænkt mig at dele nogle opskrifter her på bloggen, men min mobil blev stjålet til en fest i fredags. Og mobil = kamera og opskrifter uden billeder = kedelige;-)

Så i stedet vil jeg gerne lave en lille insider guide til at spise sundt i Aarhus! Det første indlæg vil handle om brunch! Jeg synes personligt, at brunch er en af verdens mest geniale opfindelser. Og jeg ved næsten ikke noget bedre, end at have en veninde eller to under armen til en gang brunch! Når det er så er sagt, så er brunch ikke altid i det sunde hjørne, og hvis det er noget, man gør regelmæssigt (som mig), må det altså gerne efterlade en med en god fornemmelse i kroppen!

GLAD!

430737_496486213705415_1244590512_n

(Billede fra GLAD!)

Min all time favorite spisested er uden tvivl GLAD! Maden er økologisk, sund, sæsonpræget, ikke dyr og ikke mindst altid meget velsmagende. Her vender og altid tilbage til. Det er faktisk også blevet min arbejdsplads nu;-)

Hvad kan man få, hvordan smager det, og hvad koster det?

På GLAD! koster en brunch 99 kr. dette inkluderer:

– En lille økologisk yoghurt med hjemmelavet rugbrødscrunch, kikærtemos, frisk frugt, øko- blødkogt æg, øko-ost og pølse, øko-nutella og øko-marmelade. Og så lidt sødt. I den sunde version kan man bede om en glutenfri kage eller tage det helt sunde (og lækre) dadelbombe. Af brød kommer der hjemmebagt rugbrød og en bolle – bollen kan være glutenfri (og kan tages med hjem i en boks, hvis maven er fuld).  Af drikkevarer er der lækker kaffe, the osv. Jeg plejer at bestille en friskpresset avocadojuice…mums!

Alt i alt min yndlingsbrunch! 5 ud af 5 stjerner! Helt fair pris og smagen er i top!

Råbarr_bar

Aarhus første og eneste rawfood sted. Her er alt øko og raw.

Hvad kan man få, hvor meget koster det, og hvordan smager det?

Man kan vælge imellem en brunch eller en morgenplatte til henholdsvis 80 og 135 kr. Jeg har prøvet begge dele – dog ved atkøbe en af hver med en veninde og dele.

Til brunchen kan man få:

– En wrap med årstidens grønt. Hertil stærk chili-/tamarisauce. Dehydreret grissini, rå tapenader, cashewnøddeost, frugtsalat med powerbær og nødder overhældt med agavesirup, råt sødt, lille morgensmoothiemed müsli og firestarter shot  med chlorella, bipollen, citron, appelsin og ingefær, samt beat power shot med rødbede, appelsin og ingefær.

Morgenplatten inkluderer:

-Brød,Rawtella, Morgensmoothie, frugt, te eller filter kaffe

Alt i alt synes jeg, at det hele er meget lækkert, anderledes (på en god måde), friskt og lækkert. Dog vil jeg nok faktisk foretrække morgenplatten, da den er lidt mere overskuelige (dog kun til kl. 12). 4 ud af 5 stjerner!

Slap afSlap Af - Logo - SORT

Den sidste jeg vil anmelde er Slap af (kan også anbefales til frokost og aftensmad). Det skal lige siges, at man kan vælge imellem to forskellige slags brunch, men da jeg kun har prøvet denne her, nøjes jeg med at skrive om den.

Hvad kan man få, hvad koster det, og hvor godt er det?

Slap Af Brunch – Skyr m. bærmüsli, bacon & pocheret æg, friskost m. syltede æbler, pålæg, røget laks, pain au chocolat, frisk frugt, silkeblød karamel, brød og rugbrød  99,-

Alt i alt en lækker brunch på en hyggelig café. Det er muligt at blive mæt og glad uden brød. Laksen er varmrøget, hvilket jeg elsker, og stemningen der er rar at være i. Dog undlod jeg pain au chocolat, brødet og karamel. 3,5 ud af 5 stjerner, bliver det vist til;-)

Det skal lige siges, at man med sit Fitness World kort kan få 10% på Glad og 20% (dog kun for dig selv) på Slap af.

Links:

http://www.spisdigglad.dk/

http://www.slapaf.nu/caferestaurant.html

http://www.raabar.dk/

Håber, at det kan hjælpe lidt!

Anne Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne uges træningsprogram