Ugen der gik - træning

Morgenmad #1 – proteinpandekager

Min morgen startede perfekt. Jeg vågnede 5 min. før vækkeuret (kl. 9.15, hihi) og var dødsulten! Jeg plejer nemlig først at spise aftensmad imellem 19.00- 20.15, og jeg havde dagen før spist kl 17.30 (før arbejde) = maveknurren. Derfor valgte jeg at lave den perfekte morgenmad. Fyldt med proteiner og andre gode sager og ikke mindst meget mættende og velsmagende! Jeg er nemlig lidt slem til at glemme at spise frokost før meget sent, så mættende er vigtigt! 😉 Lækker morgenmad, efterfulgt af lang tur i skoven med lillebror, hunden og forårsvejr, efterfulgt af Bodyfit, senere aftensmad på arbejdspladsen GLAD! og aftencykeltur = perfekt dag.

IMG_3346IMG_3331

Opskrift på proteinpandekager:

  •  0,5 scoop proteinpulver (jeg brugte en smagsprøve fra bodylab med chokolade og kokos. Hvis proteinpulver ikke indehaves brug evt. lidt kakao og kokosmel/fibre og evt. hytteost for proteiner)
  • En lille pige håndfuld (glutenfri) havregryn
  • 1 æg
  • 1 æggehvide
  • 2 måleskeer HUSK (kan udelades)
  • 1 tsk (glutenfrit) bagepulver (se selv effekten på de nederste billeder)
  • 1 spsk kokosfibre eller mandelmel
  • 1 tsk salt
  • Evt. en halv lille banan for ekstra sødme og fylde

Sådan gør du:

Pisk ægget og hviden sammen. Pisk evt. en halv banan i. Bland så resten i.

Steg på panden ved høj varme og vend dem hurtigt – og put så din favorit topping på! 🙂

IMG_3330IMG_3344

På de her to billeder er brugt næsten samme opskrift. Faktisk er forskellen kun, at det er lidt mere af ingredienserne på den tallerken, hvor der er færrest pandekager – der er bare ikke bagepulver i 😉

Billederne er selvfølgelig fra to forskellige morgener.

Anne Sofie

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik - træning