Dagens mad #2

Dagens glade overraskelse

Jeg fik mig her til morgen en skøn, skøn overraskelse. Jeg skulle nemlig bare ind for at tjekke en af mine absolutte yndlingsblog ud – nemlig http://fit4livin.dk som I sikkert alle kender, hvis ikke så skynd jer derind. Min lille blog var nemlig med under bloganbefalinger:-) Faktisk var min første tanke, at det var lidt træls, at der var en blog med samme navn som min, og at jeg hellere måtte tjekke den ud – for at ende på min egen, haha 🙂 Det gav i hvert fald et smil på læben på vej mod træning og hele træningen blev brugt på at udtænke nye indlæg – som vil komme i løbet af dagen;-)

IMG_3412 IMG_3411 oh-happy-day

Lige nu blev der slappet af efter træning, spist en lækker frokost, skrevet med søde veninder og bagt lækkerier (jeg skal nemlig stå for desserten til en “bededagsmiddag” i aften – hvis nogle skulle være interesseret i opskrifter – skriv!

Håber ikke, at mit lalleglade indlæg har skræmt nogen væk:-)

Anne Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mad #2