Instagram

Dadelkugler

Jeg tror efterhånden, at de fleste er bekendte med dadelkugler – hvis ikke kan man læse min version her:-) Jeg har lavet dem mange, mange gange og bliver altid spurgt, om der ikke er sukker eller smør i denne gang. De er perfekte til eftermiddagskaffen, sliksulten før sengetid eller til før eller efter  træning, hvis man putter proteinpulver i 🙂

IMG_3431IMG_3430

 

Som jeg har skrevet tidligere, er jeg ekstremt dårlig til at måle og veje i opskrifter – så I må nøjes med ingredienserne og prøve jer frem 😉

Dadelkugler

  • Tørrede dadler (evt. figner, abrikoser el.lig)
  • Morbær
  • Mandler
  • Kakaopulver (jeg bruger den fra Valrhona, men er sikker på, at en raw ville være fantastisk!)
  • Lidt flydende – vand, espresso eller appelsinjuice
  • Kokos
  • Evt. proteinpulver
  • (Glutenfrie) havregryn

 

Anne Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram