Den bedste følelse

Bloglovin – og om det at være en amatør Follow my blog with Bloglovin

En læser gjorde mig lige opmærksom på, at jeg ikke har gjort bloggen til en del af Bloglovin. En fejl fra min side, som jeg er fuldt i gang med at lave om på! 🙂 Jeg er stadig lidt en amatør inden for hele blogverdenen, så jeg håber, at I kan bære lidt over med mig. Men det skulle nu altså være muligt at følge bloggen på Bloglovin, hvilket jeg selvfølgelig synes ville være vildt fedt, hvis I gjorde! 😉

mistakes every newbie blogger should avoid

Så tak til læseren og skynd jer så ind og følge bloggen! 🙂

Anne Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste følelse